vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Biljke dočakale prvi vikend:). Danes je 6. dan njihovega življenja. Na slikah se vidi, da AH3 opazno hitreje raste od AG.Trenutna temperatura v boxu je 24C, ko je luč prižgana in 20.5C , ko je luč ugasnjena. Vlažnost 55%.
DAN 6
Naslednji teden menjam še ventilacijo za 250W sistem, ker sedajšnji ventilator mi je preglasen( imam tistega iz growshopov Ventilator TT 100 145-187m3/h).Glasnost tega je okoli 38db(A), poraba pa cca 35W. Sedaj pa imam ogledanega pri kolegu klimarju enega povsem novega od firme Soler & Palau, ki je prejel malo morje nagrad kar se tiče porabe in glasnosti. Gre za 125mm ventilator, ki ima 380m3/h pretoka, 30W porabe ,glasnost pa 20db(A).Zadeva je res tiha kot kak PC ventiator, stane pa cca 60 eur. Zakaj je tako tih je pa fora v tem, da ima ventilator v ohišju zvočno izolacijo.
Tukaj prilagam še en pdf katalog teh ventilatorjev (p.s. jih ne prodajam oz reklamiram, da nebo pomote).
http://www.solerandpalau.co.uk/docs/catalogo_general/en_586_596_td_silent_fid5905.pdf
Lp,klop
DAN 6
Naslednji teden menjam še ventilacijo za 250W sistem, ker sedajšnji ventilator mi je preglasen( imam tistega iz growshopov Ventilator TT 100 145-187m3/h).Glasnost tega je okoli 38db(A), poraba pa cca 35W. Sedaj pa imam ogledanega pri kolegu klimarju enega povsem novega od firme Soler & Palau, ki je prejel malo morje nagrad kar se tiče porabe in glasnosti. Gre za 125mm ventilator, ki ima 380m3/h pretoka, 30W porabe ,glasnost pa 20db(A).Zadeva je res tiha kot kak PC ventiator, stane pa cca 60 eur. Zakaj je tako tih je pa fora v tem, da ima ventilator v ohišju zvočno izolacijo.
Tukaj prilagam še en pdf katalog teh ventilatorjev (p.s. jih ne prodajam oz reklamiram, da nebo pomote).
http://www.solerandpalau.co.uk/docs/catalogo_general/en_586_596_td_silent_fid5905.pdf
Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
. "Gre za 125mm ventilator, ki ima 380m3/h pretoka, 30W porabe ,glasnost pa 20db(A).Zadeva je res tiha kot kak PC ventiator, stane pa cca 60 eur."
ful poceni
jaz sem gledal pa cevni ventilator fi125 s kovinskim ohišjem pa stane 175 eurov pa nič posebnega mal pretiravajo s ceno
bom spremljal tvoj grow lp
ful poceni
jaz sem gledal pa cevni ventilator fi125 s kovinskim ohišjem pa stane 175 eurov pa nič posebnega mal pretiravajo s ceno
bom spremljal tvoj grow lp
klop, če lahko dobiš še kakšen takšen vent za tak denar, sem tudi jaz interesant!!!
Cann-a-bis be even better?
klop keri model si gledal? Jz sem zdaj pregledal vse in ne najdem taksnega s taknimi specifikaciji..
??
??
Gre za model TD-350/125 sIlent
Zmotil sem se edino pri pretoku. Ga ima 360m3/h ne pa 380, kot sem napisal:) .
Zmotil sem se edino pri pretoku. Ga ima 360m3/h ne pa 380, kot sem napisal:) .
-
experience
mmmm
Jack Herer GHS,klon še prb. 2-3 tedna do konca.
lp
Jack Herer GHS,klon še prb. 2-3 tedna do konca.
lp
@experience, lepo videt tak zdrave pa lepe rože ;D kr sline se mi cedijo (:
Javi kolk ti bo naneslo
Javi kolk ti bo naneslo
/
vsi izkušeni indoorovci, povejte mi katero sorto ste vzgajali in oddaja najmanj vonjav, razumljivo seveda da vonj je ampak vrjetn je neka lestvica od velikega do najmanjšega smrdljivca
Luštno tole experiance!:)
Belivitez za AH3 lahko rečem, da skoraj da ne diši nič dokler je ne posekaš .
lp,klop
Belivitez za AH3 lahko rečem, da skoraj da ne diši nič dokler je ne posekaš .
lp,klop