vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Sej sem jo, do jutri zjutraj bo kaj boljša že ?
valda da bo. Dokler listi niso tak suhi da ti v roki razpadejo se jo da rešit. Pa malo liste pošpricaj pa dvigni malo vlago v boxu pa bo normalna in no time
pm amateri prvo si kupite neko rožo pa æe vam ne umre po enem mescu začnite gojit konopljo! Prej niti ne pomislite na to
pm amateri prvo si kupite neko rožo pa æe vam ne umre po enem mescu začnite gojit konopljo! Prej niti ne pomislite na to
<3 Mary Jane !
Quote:
Pa sej vlage je not dosti. malenkost se mi zdi da so se že dvignili listi. Tiste rumene sem pa stran potrgal. Edino počasi raste se mi zdi, to kr nič ne gnojim al kr so tak slabe žarnice ? So pa 4 x po 23 W pa 6000K.
blizi dej lucke, pa tokle velko bi loh že z polovicno dozo al pa se mn zalil.
lp
lp
Ja, sej. Ne vem zakaj se je kr dol upognla.
z gnojilom mislim, kok je pa stara?
Z gnojilom je nisem še nič. 6 dni ni bla čisto nič zalita. Drugač pa ne vem, sem že pozabo Mi je kr hitro zrastla edino kak teden čisto počasi raste.