Indoor pozimi
Re: Indoor pozimi
rajš mej enga za not nekje odpodi, eden naj piha po bilkah zarad mocnih stebel, 2 pa naj odvajata zrak ven. Ne pozabi, da se hps žarnica precej greje in razmisli tudi o hlajenju le-te.
Quote:
moje mnenje
dnevni cikel naštimej ponoč - cenejš tarifa pa še grel ti bo takrat k je bolj mraz
Čudno da se sam nisem spomnil zadeve lol
moje mnenje
dnevni cikel naštimej ponoč - cenejš tarifa pa še grel ti bo takrat k je bolj mraz
Čudno da se sam nisem spomnil zadeve lol
Jaz imam v boxu temperaturo okoli 27° na visini roz ko gori luc, ko pa rastline spijo pa okoli 14-16. Ali je prenizka temperatura med tem ko rozice spijo?
Ker je govor o nizji temperaturi..pa sem bil ze 100x kregan s strani "izkusenih" uporabnikov, da moram natancno prebrati forum..pa sem se odlocil zaradi podobnih okoliscin (sicer niso tako ekstremne), da vprasanje postavim v to temo. Mislim, da situacija ni tako drasticna..
-
herbman
ja naj ti bo ane.pomojem je za indoor ko lahko ti nadzoruješ temperaturo ,bi lahko vsaj do 20 otoplil.
Ja, samo je problem, ker imam box v kleti..tam pa je konstantno 15-16°. Sem mislil da bi postavil box v kurilnico, samo se bojim da bi potem rastline navlekle vonja kurilnega olja..