Micro grows!
Re: Micro grows!
enega mam..ena pa je neka x vrsta
To na sliki je lowrider ne ? Če je lowrider-jev se ne vršička ker so autoflower
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
ta na sliki je x ..to me muči ker nevem ali se v cvetenju oz. v mojem primeru ko sem sel 12/12 od semenke se lahko vrsicka al ne?
Za vse micro growse se pomoje najbol splača scrog sog ali LST...jas se še nism odloču glih kaj bom izbrau
V torek dobim še zadnji paket pol pa upam da končno štartam z 4x blueberry pa 4x ice bom lepu slike da vidite napredek:)
-
west_silver
no dons sm končno dokončal box, eno seme je že vzklilo pa sem jo kar posadu upam da bo kej zrastlo.
zanima me še: kaj če kar v podstavk not nalijem vode čist povno not gre približno 8 deci pa bi mel gor štiri rožice a mislite da bi ta voda bila dovolj za 5 dni?
zanima me še: kaj če kar v podstavk not nalijem vode čist povno not gre približno 8 deci pa bi mel gor štiri rožice a mislite da bi ta voda bila dovolj za 5 dni?
jas sm ga tut dokončal in zdej še sam čakam na light source.v vodo jih bom pa dal verjetno jutri, v torek pa itak že pride lampa raje si kupi perlit pa ga zmešaj z zemlo.Perlit fajn vpija vlago, ki se potem sprošča. Za tisto tvojo varjanto pa je tut možno da bi delovala...sprobaj pa boš vidu:D