Tako, vse počasi dobiva svoj namen. Rože v zgornjem boxu so že pri koncu cvetenja, kloni pa so že ready to go´ za v naravo (najbrž že ta teden, če bo vreme).
Pa še nekak povzetek celega reporta, da bo vse na kupu...
-V boxu imam 400 ledic in sicer 4 valovnih dolžin, ki so vezane na 12V PC napajalnik. Od štirih valovnih dolžin sta dve rdeče (630 in 660nm), ena modra (450 nm) in UV (375 nm). S tem je pokrita večina spektra, ki ga roža potrebuje za fotosintezo.
Povprečna poraba teh ledic, ki jih imam ja je okoli 30mA na 12V. Moč mislim, da je tak okoli 25W, zato si trenutno pomagam še z CFL žarnico, katero pa v bodoče nameravam odstraniti in jo zamenjati z dodatnimi LED paneli.
V boxu sem imel najprej 7 rož, katere sem dobil iz semen. Štirje od teh so bili tipi, tako, da so mi ostale samo 3 ženske. Sicer pa je ta prva runda tako ali tako namenjena proizvodnji klonov za outdoor, tako da se kake konkretne rezultate lahko pričakuje v naslednji rundi, kjer se bo z kloni pokazalo, koliko je mogoče pridelati pod to kombinacijo. Naslednjo rundo bom imel pod LED 6 mamic.
Sorta je Silver Haze X Northern Lights, mostly sativa za outdoor. Rožice sem po mesecu dni, potem , ko sem iz vsake vzel klon za ugotavljanje spola, preklopil na cvetenje. Zdaj cvetijo že okoli 2 meseca in jim manjka še kakšen dodaten teden ali malo več, da končajo.
Grow report na forum sem začel objavljati z zakasnitvijo, da je tema bolj kompaktna in ni zadeva razvlečena čez 70 strani.
Gnojil sem z plantelo LIST (NPK 6:3:6) v vege in cvet (NPK (6:8:8) v cvetenju, polne doze, včasih tudi malo več, kar jim čisto paše.
60. dan cvetenja:

Trichoti so vsi clear, tako da bom počakal še par dni, da bo malo rjavih, potem pa finish...

Glede klonov bom počakal, da malo zrastejo, pa še mal treninga, da bojo čvrste bejbe za ven

Lp, Rasta

Growing is legal. Don´t believe the cops...