ventilatorji
Re: ventilatorji
ok smeneki najdu tuki vam dam link k je zakon rec, tole je ventiator z generatorjem ozona podatki so zraven fora ej v tem da je ventiltor pa se vonjave ubija v bistvu bi ga lohka dal vgradit da ti ven vlec pa topa da se zuni nic ne voha(sam povem) je pa fučl majhen to pa zato k ej ta firma na petentu za read patentirala tri nove patente in je zadeva toko majhna kot a4 format list am da je bolj debelDDDD:
oklink
http://www.ozontech.de/content/view/39/78/
oklink
http://www.ozontech.de/content/view/39/78/
moja nemščina ni najbolša, tko da upam, da sem prav razbral...
Leistung der Umwälzpumpe: max. 90m3/h
Listenpreis: 299,-€
pretok zraka ni ravno najboljši, poleg tega pa za ta denar dobiš en zelo orenk ventilator s karbonskim filtrom, pa prav tako vonjav ni.
tko da ne vem, če bi se to ravn splačal
Leistung der Umwälzpumpe: max. 90m3/h
Listenpreis: 299,-€
pretok zraka ni ravno najboljši, poleg tega pa za ta denar dobiš en zelo orenk ventilator s karbonskim filtrom, pa prav tako vonjav ni.
tko da ne vem, če bi se to ravn splačal
v mojem grow boxu se nisem stelal nic glede ventilacije..in majstori za kvadratni meter grow box 1.8m visok...kaksno hlajenje bi izbrali?
hvala za nasvete!
hvala za nasvete!
Rozce Sadimo...In Zdravo Zivimo...
Ekonomija je pomemben faktor v nasem zivljenju....
Ekonomija je pomemben faktor v nasem zivljenju....
-
sticky
no js bi pa samo najavil, da imajo v tanajvečjem bavbavu, v LJ, (za MB nevem) ene fine fine ventilatorje za v growbox (za mešat zrak). cena €10. po prvem testu sem ga moral odpret, ker je bil nekam glasn. no, izkazal se je, da je vzrok težav človeška šlamparija --> vodniki so bli narobe zloženi in so se dotikal rotorja elektromotorčka, kar je povzročalo zelo moteče šume. po odpravljeni napaki, pa dela totalno tiho + še en špric WD-40 sm mu privoščil. nevem, mogoče js nism mel sreče, pa nikoli nisem zasledil kaj bolj primernega za tako ceno, a iskal sem kar dolgo. fino je, ker nima dodatne navlake (podstavka), ampak samo izredno pripraven sistem za pritrjevanje, pa še ta se lahko v celoti loči od "glave" (z enim vijakom --> 5s ), katera lahko deluje čisto samostojno. aja fi je pa 15cm. dela na 220V in ima dve stopnji jakosti pihanja.
evo še simbolična fotka (v bavbavu majo rumene + mal manj fensi so.. east market products pa to ):
lp&naj vam piha
evo še simbolična fotka (v bavbavu majo rumene + mal manj fensi so.. east market products pa to ):
lp&naj vam piha
Hvala Sticky, res mi bo prišlo prav, vsaj dva. Poletje prihaja. Jutri grem gledat če imajo pr nas.
Lp
Lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
-
sticky
aja pozabu sm pa oment, da nimajo avtomatskega premikanja levo-desno! messo če nebojo meli, kar dvomim, pm! itak bom še zase vzel ene dva za rezervo.
koliko časa morajo biti ventilatorji vklopleni v času vegetacije in koliko časa v grow boxu? 24 ur ali je določen čas?
Jest za vegetaciski box z varčnimi, sploh nism oziroma še vedno nimam ventov, pa mor reč da mam kr lepr, močne, zdrave in goste rože z majhnim razmiki med štuki!
Dargač pa ti kr kup dva venta, če misliš met še cvetene not, enga montiri odzgor ta nej vn vleče, druzga pa spodi, da not piha!
Pržgane pa najbolš, da maš skoz!
Dargač pa ti kr kup dva venta, če misliš met še cvetene not, enga montiri odzgor ta nej vn vleče, druzga pa spodi, da not piha!
Pržgane pa najbolš, da maš skoz!
Hey
Ima morda kdo zvezan ventilator,(ki hladi žarnico (oz. je zvezan na cool tube) od sesalca,ker se mi zdi da je ventilator,ki ga najdemo v sesalcu zelo podoben temu,ki ga najdemo recimo na spletnih trgovinah.
http://www.hempatia.si/images/estrattore.jpg
Ima morda kdo zvezan ventilator,(ki hladi žarnico (oz. je zvezan na cool tube) od sesalca,ker se mi zdi da je ventilator,ki ga najdemo v sesalcu zelo podoben temu,ki ga najdemo recimo na spletnih trgovinah.
http://www.hempatia.si/images/estrattore.jpg
je na podobn način narejen...sam da porabla velik vec wattov