PPP od nirvane
-
ekselenski
Re: PPP od nirvane
Sem si vzel malo casa in pofotkal napredek.
Napredek
mali cvetki
http://shrani.si/?img0031wr0f.jpg
bud
"Na precko" buds
Bilko iz neznanega semena sem ravno danes zbasal v kozarec. Iz nje sem dobil nekje med 14g in 18g na priblizno ker nimam vage.
LP do naslednjic
Se oproscam za kako slabso sliko- sem si vzel dejansko malo casa.
Napredek
mali cvetki
http://shrani.si/?img0031wr0f.jpg
bud
"Na precko" buds
Bilko iz neznanega semena sem ravno danes zbasal v kozarec. Iz nje sem dobil nekje med 14g in 18g na priblizno ker nimam vage.
LP do naslednjic
Se oproscam za kako slabso sliko- sem si vzel dejansko malo casa.
-
Kuntekinta
Duude! Sweet!....Duude? Sweet!........Sweet! Duuude?.......Duuuude! Sweet!......Duude? Sweet!
Happy camper
par slikic sem si ogledal in menim, da bi lahko ta večje liste kar po vrsti odstrigel proč, saj ne služijo ničemer. edino če kadiš pirje, drugače kar potrgaj večje liste saj ti samo jemljejo moč in svetlobo vrhom
Quote:
par slikic sem si ogledal in menim, da bi lahko ta večje liste kar po vrsti odstrigel proč, saj ne služijo ničemer. edino če kadiš pirje, drugače kar potrgaj večje liste saj ti samo jemljejo moč in svetlobo vrhom
ne, ni dobr to delat. tu pa tam,kdaj,kakega. ok, to še gre. ne pa zdej ogulit rože..
ne, ni dobr to delat. tu pa tam,kdaj,kakega. ok, to še gre. ne pa zdej ogulit rože..
weedindeed
puhen ne govor necesa o cemer nisi sur....
sm ze 1x povedu pa se 1x bom....
to je kt da bi rastlini eno ''elektrarno'' skenslu...vzames zaloge in vir energije...
sm ze 1x povedu pa se 1x bom....
to je kt da bi rastlini eno ''elektrarno'' skenslu...vzames zaloge in vir energije...
plus,da nekaj moči vloži tudi v mesto kjer je odtrgano,da se "zaceli".
weedindeed
-
ekselenski
Uf uf... me neki casa ni blo pa nisem mogu updatat fotke...
v glavnem js osebno listov ne trgam tudi kadar je list ovenel in je pedcelj se zelen. Ce list vpognem navzdol in se ne odlomi ga pustim. V bistvu sem jih trgal stran tako, da sem bilko sam malo stresu pa kar je samo od sebe padlo stran je padlo...
zadnje fotke pred harvestom
verhi so na koncu zaceli dobivat temno rdece-vijolicno barvo fotka 2
Se oproscam vsem profijem za veliko nestrokovnosti. se bom pri naslednjem growu nekoliko bol potrudil Bom pobrskal ce mam se kaksno zanimivo fotko...
Za kadit je pa tale stvar super. Vsaj meni odgovarja, ker je 100% sativa pa te naspona v glavo. Vsekakor pa je preverjeno stuf za na party.
Koliko sem pridelal in ostalo+fotke v naslednjem postu.
v glavnem js osebno listov ne trgam tudi kadar je list ovenel in je pedcelj se zelen. Ce list vpognem navzdol in se ne odlomi ga pustim. V bistvu sem jih trgal stran tako, da sem bilko sam malo stresu pa kar je samo od sebe padlo stran je padlo...
zadnje fotke pred harvestom
verhi so na koncu zaceli dobivat temno rdece-vijolicno barvo fotka 2
Se oproscam vsem profijem za veliko nestrokovnosti. se bom pri naslednjem growu nekoliko bol potrudil Bom pobrskal ce mam se kaksno zanimivo fotko...
Za kadit je pa tale stvar super. Vsaj meni odgovarja, ker je 100% sativa pa te naspona v glavo. Vsekakor pa je preverjeno stuf za na party.
Koliko sem pridelal in ostalo+fotke v naslednjem postu.
lepi vršaki kar tko naprej