Katera zarnica?
Re: Katera zarnica?
maš še eno vprašanje...al je potrebno imeti cool tube za 400w hps?
Mene zanima varnost 150w HPS - vsebuje dušilko ki naj bi se zelo segrevala? Če ima kdo ta sistem ali proizvaja kakšen hrup ali pa so te zadeve neslišne.
moj 400w sistem rahlo brni (nekje sm brau d je to čist normalno zrd...sm že pozabu, bo kak štromar razložu , dušilka se pa greje, vendar to niso ne vem kake temperature...jst sm spodi podložu 2 keramični ploščici pa je čist gut.
@sanyo dušilka se zlo močn zagreje!!! Js sm dal nekje 1 cm nad dušilko en računalniški ventilator in morm rečt da se zadeva sploh ne zagreje dost. Prej sm komi držo gor roko za par sekund zej pa komot (to sm naredo kr sm meu glih enga odveč )
i am invisible!
moja je tko kt sm reku na dveh keramičnih ploščicah, dotikam se je pa itak ne...res pa je da je ne morš glih v rokah držat, sam itak najdš plac zanjo pa je pol skos tm.
Pozdravljeni
Doma imam en reflektor, ki vsebuje žarnico, dušilko, štarter in kondenzator. Na žarnici pa piše:
PHILIPS
HPI-T Plus 250W
Reflektor zgleda približno tako:
http://www.gewiss.si/files/images/gw/lite/mercurio.jpg
Kakšna žarnica je to?Bi bila primerna za gojenje?
Če ne pa ali lahko samo menjam žarnico s HPS žarnico?
Doma imam en reflektor, ki vsebuje žarnico, dušilko, štarter in kondenzator. Na žarnici pa piše:
PHILIPS
HPI-T Plus 250W
Reflektor zgleda približno tako:
http://www.gewiss.si/files/images/gw/lite/mercurio.jpg
Kakšna žarnica je to?Bi bila primerna za gojenje?
Če ne pa ali lahko samo menjam žarnico s HPS žarnico?
-
sticky
ker je tvoj prvi post, naj ti bo. v prihodnje boš prvo mal po googlu pogledal.. ok?
tokrat sm js mal počekiral: KLIKNI ME
to je MH kolk sem uspel razvozlat iz dojčšprahe. sepravi za vegetacijo ja, za cvetenje ne. za hps potem samo štarter oz dušilko (nevem točno, to naj napišejo tisti ki točno vejo) zamenjaš in lahko priklopiš na isti sistem.
lp&welcome onboard
tokrat sm js mal počekiral: KLIKNI ME
to je MH kolk sem uspel razvozlat iz dojčšprahe. sepravi za vegetacijo ja, za cvetenje ne. za hps potem samo štarter oz dušilko (nevem točno, to naj napišejo tisti ki točno vejo) zamenjaš in lahko priklopiš na isti sistem.
lp&welcome onboard
metalHALOGENleuchtmittel
za zamenjavo se mi pa zdi, da če maš tut hps 250W, bi mogl delat tut na tem štarterju in dušilki.
za zamenjavo se mi pa zdi, da če maš tut hps 250W, bi mogl delat tut na tem štarterju in dušilki.