Katera zarnica?
Re: Katera zarnica?
Ujej... Mal me je razjezl zaj to, ko luc prakticno nic ni gorela. Bla je kuplena pred 2 tednama...
Thx vseen
Aja kaj sn mislo prasat. Ci jaz npr zaj kupim zarnco growlux pa da dam noter bo vredu delal al more bit HPS taka k je zaj bla?
Thx vseen
Aja kaj sn mislo prasat. Ci jaz npr zaj kupim zarnco growlux pa da dam noter bo vredu delal al more bit HPS taka k je zaj bla?
GROLUX so žarnice, ki imajo 70% HPS in 30% MH svetlobnega spektra zato so primerne za vegetacijo in cvetenje...
mislm, da če boš kupu to žarnico ne boš velik zgrešiv
a pa si 100posto da je una HPS k jo maš zanič? a ti je prej delala pa je pol crknila? upam, da si jo prklopu preko dušilke in štarterja
mislm, da če boš kupu to žarnico ne boš velik zgrešiv
a pa si 100posto da je una HPS k jo maš zanič? a ti je prej delala pa je pol crknila? upam, da si jo prklopu preko dušilke in štarterja
Growing is legal. Don´t believe the cops...
mogoče tud nimaš prav zvezan mal več povej kaj se je zgodl, je luč že gorela prej itd...
heki
heki
Ja glej jaz sn kupil kit k je zvezano vecina kablov. Jaz sn mogo sao od fasnge pa do elektrike privezat, tak da mislim da ga tu nisn kiksnit mogo. Hec pa je bil k mi je 1x zarnca zagorela drugic pa pol kr naenkrat nic vec. Ko pa zdaj vklopim mi v zarnci cist tak na drobno svetloba utripa, zgleda skr tak ko da bi štarter neke zajebaval...
jah traja nekaj časa da se vžge lahko traja tudi 20 min do polne svetilne moči (tako sem prebral nekje ne wem kje)
pri men normalno zasveti po kaki minuti ali manj ne wem nikoli nsem štopal
heki
pri men normalno zasveti po kaki minuti ali manj ne wem nikoli nsem štopal
heki
No tu lahk jaz pustim tut 20min pa ne bo nic bolse v tem je stos, ker ponavadi ko se je vklopla je v trenutku se bela svetloba naredla pol cez cca 20sec pa je ze blo rumena svetloba.
Nwm sn zdaj probo se malo prevezat pa tut ni nic bolse...
Nwm sn zdaj probo se malo prevezat pa tut ni nic bolse...
kolk W luč imaš? probaj za štarter dobit kakega frendda da ti posod da vidiš če je štarter šel... če to nav delal probi še žarnico zamenjat če pa še to nav delal pa še dušilko ane tko sm js naredu
heki
heki
Luč je 250W. Da bi pa zaj si od kerga sposodo pa ne bo slo k noben nima tu okol tega. En frend je pa zadnc menjo HPSko za manj woltazno...
-
sticky
pred časom sm pri frendu rešil tak problem, da sem obrnil vtikač okol. ta nasvet sm tle gor dobil, a nisem ravno verjel, da bi blo to. pa je blo točno to
haha jaz sem zamenjal mojo 70W za 250W prejšno nedeljo
heki
heki