Posvet o legalizaciji drog

Vse o organizaciji, sodelovanju, forumu...
skorc
Site Admin
Prispevkov: 1325
Pridružen: 12 Nov 2004, 10:08
Kraj: Celje
Kontakt:

Posvet o legalizaciji drog

OdgovorNapisal/-a skorc » 17 Sep 2014, 09:58

29. september16:30–20:00
Hotel Lev, Ljubljana
Vošnjakova 1, Ljubljana, Slovenia
V Sloveniji se razmeroma redko razpravlja o odnosu zakonodajalca do drog in posledicah, ki jih ta odnos ustvarja, še redkeje pa se to počne z vidika individualnih svoboščin.

Razprava bo malenkost drugačna kot običajno v toliko, da se bomo, bolj kot morebitnim zdravilnim učinkom različnih drog, posvetili vprašanju individualnih svoboščin in stroškov, ki jih ustvarja prohibicija na eni strani ter priložnosti, ki jih odpira legalizacija na drugi. Spregovorili pa bomo tudi o izkušnjah preteklih kampanj in zakonodajnih modelov ter nekaterih pasti v katere lahko padejo.

Vabljeni:
Gostitelj: Ibex - mladi za svobodno prihodnost
https://www.facebook.com/events/292757370927359

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron