konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

Vse o organizaciji, sodelovanju, forumu...
sandzak
Prispevkov: 162
Pridružen: 21 Sep 2013, 17:59

konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

OdgovorNapisal/-a sandzak » 30 Sep 2013, 22:23

Pozdravljeni, danes ravno berem forum na svoji mobilni napravi in opažam da zna bit včasih branje kar težavno. Moj predlog je da bi konoplja.org dodala na forum možnost mobilni pregles oziroma izdala kar svojo mobilno aplikacijo. Tako bi nam članom olajšala brskanje foruma in tudi uporabo chata saj bi lahko pogledali na forum kadarkoli. Vem da je moj predlog slišat domišljav in najbrž tudi ni razvijalca oz. programerja ampak to bi res pomagalo. Kaj menite?

Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 01 Okt 2013, 12:12

verjetno forum temelji na prestari tehnologiji, da bi bilo to tako enostavno kot si ti napisal =P

botanic
Prispevkov: 997
Pridružen: 12 Jun 2007, 18:23

Re: konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

OdgovorNapisal/-a botanic » 01 Okt 2013, 18:23

potrebno je sprogramirati 2 spletni strani (za namizno in mobilno uporabo) potem lahko dobimo domeno .mobi...tovrstne spletne strani niso zaželene, ker delijo splet na dvoje, pojavijo se problemi pri kompatibilnosti, saj obstaja veliko raznoličnih brskalnikov za mobilne naprave.
vitamins...T,H,C

greenfish
Prispevkov: 53
Pridružen: 22 Apr 2013, 12:51

Re: konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

OdgovorNapisal/-a greenfish » 01 Okt 2013, 19:41

Zakaj pa bi bilo potrebno delati dve strani? Naredi se represivni page, ki je crossover čez vse pratforme..., v bistvu bi bilo otrebno samo popedenat frontend, ampak seveda bi bilo potrebno kar nekaj dela in predvsem znanja, kar pa glede na trenutno stanje, mislim da bo bolj težko izvedljivo. Forum je v totalnem kurcu, vse kar ga drži pokonci je vsebina! Pa brez zamere...

Potem bi skoraj boljše celoten forum convertav v neko bolj sodobno platformo, ki ima podporo s strani tapatalka.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 3 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron