majica konoplja.org
Re: majica konoplja.org
finance mi dopuščajo nakup ene majce, ne pa da jih dam tiskat. Maybe, ko bom spet šla na Irsko (pač en let študiram v Slo., en let tm), tam ti res za 8€ natiskajo majce, ampak v lj. je pa predrago O.o
Sej tudi tu pri nas dobiš za 6-7€ majice ampak je kvaliteta tak tak.. Morem vprašat kolega kje smo si tiskali majice za lanski turnir v nogometu. Po leto dnevih po nevem kolikih pranjih še niti milmeter napisa al pa logotipov sponzorjev ni šo dol.
Jst bi tut ene dve majce uzel, ampak ja; sam če se dorečejo osnovne stvari (kje se tiska, cena, komu nakazat,...).
Lp
Lp
So high I can kiss the sky. - AirPlane mode ON.
To je kul... pač mi smo si za maturanca dal neke majce za 20€ tiskat, je razpadla po petih pranjih -.-''
Quote:
izbral sem majice z 55% deležom konoplje in 45% organskega bombaža
Kje se pa da kupit SAMO majice?
LP
L.
izbral sem majice z 55% deležom konoplje in 45% organskega bombaža
Kje se pa da kupit SAMO majice?
LP
L.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
-
1412162325
dej probaj še enkrat akcijo spelat, I am still in, mogoče tokrat uspe , lahko doniram semena Criticall mass x neznani samec, če damo k majici še semenke,recimo 5 komadov tko kot ste že enkrat nardil pol bom mogoče prišel do majice,
lp
lp
pušim samo ganðo in hašiš iz Maroka
hah ideja uglaumn, jst naročim 100% .
-
1412162325
haha, pa sva že dva, smo že na 10 % najbrš tud z brezplačnimi semeni nebo uspeha, spet se jih bo veliko zanimalo, pa bojo naročal, pol jih pa zmajka, ko bi blo treba dokončno potrdit - to mislim resno če se nabere dovolj naročil doniram 5 semen vsakemu naročniku, res si želim majice, tko, da...
pušim samo ganðo in hašiš iz Maroka
-
Exstasy
Lahko bi lastniki foruma naredil tko eno malo spletno trgovino z majicami, obeski, mlinčki, rizlam, itd... (tko kot ma izklop naprimer) sam to spet stane, sej razumem da ni denarja.. Sam blo bi pa fajn.
Mene sta pozabla jaz sem tudi 100% lp