10000 x vprašano & odgovorjeno - rešitev problema?
Re: 10000 x vprašano & odgovorjeno - rešitev probl
Invisible jst ga imam že prevedenega, sm mislu kot knjigo izdat ma je pol zmanjkalo cekinov. tako da ...
police in helicopter search for marihuana ...
mah ne vem mene so v osnovni šoli naučil anglešk tko kot pomoje 3/4 folka tle gor mislm da ni tolk fora v jeziku kot v lenobi nobenem se ne da brat celga foruma da najde tiste podatke k jih rab zato sprašujejo mislm da se bo to skos ponavlal
lp heki
lp heki
Quote:
Invisible jst ga imam že prevedenega, sm mislu kot knjigo izdat ma je pol zmanjkalo cekinov. tako da ...
a res lasulja al kaj? tipkava se popoldne
lp
a res lasulja al kaj? tipkava se popoldne
lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Trenutno je na forumu aktivna ena zvezda, zlo svetla zvezdica, ki tak svinsko fejst šajna,da me kr mižat stisne. Ime ji je alexio888.
MAter ja ta pob dosadn! Kr naprej neki, bla bla bla bla..
P**** M****, jeb*m ti M****
Prov naseda mi, na jetra se mi obeša.
Mamicu mu vidim!
MAter ja ta pob dosadn! Kr naprej neki, bla bla bla bla..
P**** M****, jeb*m ti M****
Prov naseda mi, na jetra se mi obeša.
Mamicu mu vidim!
-
cookie
Quote:
...aktivna ena zvezda, zlo svetla zvezdica, ki tak svinsko fejst šajna,da me kr mižat stisne...
lol
ja pošteno ga spamma
cao, cookie
...aktivna ena zvezda, zlo svetla zvezdica, ki tak svinsko fejst šajna,da me kr mižat stisne...
lol
ja pošteno ga spamma
cao, cookie
To je to. Komu se te da po celem podforumu, npr. vzgoja za začetnike brskat za nekaj temi informacija. Dobro, saj ne rečem da search ne deluje, ampak tam ti ponavadi spet vrže ven cel kup enih tem, postov, itd., pa se ti spet neda vsega čekirat. En user, ki po možnosti niti ni dolgo na forumu raje postavi že 1000x vpr. ter odg. vprašanje še 1x.
Nemreš nič, sprijaznit se bo treba.
Nemreš nič, sprijaznit se bo treba.