ce se bo komu tema zdela brezvezna za ta forum jo komot zbrise! okej dons mal prebiram cajtng(nedeljskega) in vidm notr clank o novem cestninjenju! k sm se mal bl poglobil notr sm kr mal sokiran ratu!

WTF zdej nevem kok od vas ma ze kej avte pa kok se kej furate ampak ce bo tko kokr pise smo ga vsi po vrst najebal!!! novo cestninjenje nej nebi ukluceval sam hitrih in avtocest ampak vse-glavne, obcinske, lokalne?!? kao nova elektronska(vinjeta) prek satelita racuna stevilo prevozenih kilometrov! pravjo da nej se nebi spremljaj kje se voznik vozi sam to se mi zdi da banda spet laze ker je v (vinjeti) nek gps-gprs sistem! pol bojo oni zihr vidl use poti k jih nardis!

to pa nej bi blo obvezno za cist usa vozila sam nevem kako jim bo to ratal? zgleda so premal dnarja dobil z zdajsnjim sistem in bomo se vec placeval! ce ma kdo ta cajtng doma nej si prebere k je kr eno mutenje! mene najbl skrbi to da te bojo mel k psa na nekem ene vrste povodcu! jebemti avtoceste so v vecini ze skor v celoti zgrajene zdej pa se vec dnarja hocjo! zakaj? ze parkrat sm razmislju da bi avto enostavno odjavu fuknu gor ukradene tablce pa se furu u p...o mater usi z useh strani te sem obirajo prasci! mah sploh nevem zakva sem sou to zdej pisat k me je sam zivcenga nardil! k..c jst grem na eno!