pred spanjem sem si v postelji zavrtel 30 minutno terapijo "hands of god", seveda rahlo pod vplivom mary jane. miže sem padu v sound in izkušnja je bila huda. lebdenje, kratka paranoja, pomiritev, razsvetljenje, adrenalin, srčni utrip je bil tak kot ritem enega tona v komadu.mnenje? kot večina sem bil tudi sam skeptik. zadevo je treba probat, najbolje leže ali v udobni pozi, brez motečih elementov v okolici, če mižiš vrjetno pomaga in seveda celotno terapijo (hands of god npr. je okol 30-35min).

sicer je o "binaular brainwaves" napisano že veliko in zadeva ni iz trte zvita kot bi mislu marsikdo, ki prvič sliš za to varijanto z i-doserjem. za marsikoga marsikatera od teh drog verjetno ne bo delovala, jaz danes popoldne nadaljujem s preizkušanjem predvsem psihoaktivnih kot je pejotel, shromsi, trip in podobno.
mogoče tut kej za kreativnost, ker bom ravno nekaj grafičnega oblikovanja delal, haha.končna ocena: try it, belive it and it will work.
nič od tega kar utegnete probat ne bo pomoje niti malo podobno fizični konzumaciji iste droge, je pa defenitivno zelo zanimiv experience, sploh pa zna zadeva bit dost priročna ko ti je dolgčas, ko si na dopustu, ko maš mir al pa ko nimaš za žbe. 
če so kakšni problemi z inštalacijo in fajli (lahko jih je kar nekaj) postajte v tej nitki in vas bom napotil do rešitev problemov. za začetek je kul da si program kar njihov dol potegnete, da gre inštalacija brez problema (krekane verzije na torrentih so kr neki), iz torrentov si pa sam drug fajle potegnete. kako jih pol uporabljat večkrat bom razložil ko pridem z malce oz. kasneje, če bo kakšen interes.