Naj še jaz svoj lonček tuki pristavim z refferalom za tiste, ki bi radi igrali poker s pravim denarjem, pa ne bi zastavili svojega - tukaj lahko igrate zastonj, prvih 150$ vam šenkajo (ne rabiš niti kreditne kartice, niti ničesar položit na račun):
prijavite se na primer na
PokerStrategy in sprobajte, če vam laufa poker. Za zgubit nimate kej, razen cajta seveda!
dobro, da zdaj malo razlozim za kaj se tukaj dejansko gre. Vi se prijavite na stran, si malo preberete clanke o teoriji in resite kviz. Ce vam rata resit kviz, vam bo stran nakazala 50$ na online igralnico, ki si jo boste izbrali.
Kot opozorilo naj dodam, da nekaterim nakazejo denar brez dodatnega preverjanja, od koga pa zahtevajo tudi skeniran osebni dokument, da pac potrdis, da si res ti ustvaril racun in da ne delas dvojnih racunov.
Torej resis kviz dobis 50$ na zacetku, po dolocenem stevilu odigranih partij, na vsaki online igralnici je to malo drugace zastavljeno, vam bom pa stran nakazala se dodatnih 100$.
Okej mogoce se vprasate zakaj oni to delajo, a bo potem moj mail zrtev spama ali kaj? Dejstvo je, da NE.
Online igralnice pokra zivijo od tega, da pobirajo "rake" to je nek % od vsake igrane partije, recimo ce dva igrata za 3$ bodo pobrali recimo 10-15cenotv ostalo pa dobi zmagovalec. In od teh 10-15 centov bo ta stran ki vam je nakazal denar dobila dolocen % ker so vas pripeljali v online igralnico. Tako, da je v interesu Pokerstrategy, da ste vi dejansko dober igralec in da veliko sluzite, ker oni najvec sluzijo od najbolj uspesnih igralcev.
ce ima kdo se kaksno dodatno vprasanje naj kar vprasa
Imate pa na tem linku izbiro med kar nekaj online igralnicami
(partypoker, ultimate bet, full tilt poker)
LP
Andersom
P.S. ce mene vprasate ni bolsega, kot igrat poker za dnar in enga kadit zraven, ter se sladko smejat ko ves, da nisi reskiral cist nc svojega denarja:D