hehe bojo pa jutr oz v ponedeljek tolk več nakupli

tale horda kapitalistična je trdovratna ko sto mater. zadnjič se mi je malodane zmešalo ko sem gledal trenja lol. dajo nam kaditi, da kupujemo cigarete in se jih navlečemo, potem plačujemo sredstva za zdravljanje odvisnosti in bolezni, nato nam rečejo ne v lokalih ne bote kadili, ker škoduje zdravju; totalo prepovedat pa ne upamo, ker se bojimo črnega trga in s tem povečanja št. kadilcev med mladimi.. kao prepovedan sadež bla bla! hm, pri marihuani pa pravijo ravno obratno --> da bi se povečalo št. uživalcev, če bi dekriminalizirali . priznam, pošteno sem zmeden

. Namreč, tobačni izdelki so ubistvu sedaj na taki restriktivni ravni, kot bi si mi želeli marihuano ob morebitni dekriminalizaciji. za tobak je ta nivo ok, za travo pač ne.
se bojim, ni druge rešitve, kot neka revolucija. kar je ubistvu manjši problem. sitnica takorekoč. problem je alternativa, oz njen neobstoj heh. narodi so po vsaki revoluciji povečini padli še v večje sranje lol

sorry za offtopic alp, me je pač začetna tematika v to smer napeljala

btw pr nas doma kruh pečemo sami, iz moke mlete v mlinu, na mlinskih kamnih™. tak da morm it v trgovino samo po mleko dans, ker krave pa res ne morem imet v bloku.

sem mel telico na balkonu, pa so mi jo z odlokom vzeli