agni/"tole je izvelček iz napredne. ne vem kaj tle dela...anyway"
-če še nisi opazil, v nizki je zato da ti ni treba biti dalje spamer v napredni.
agni/"copi pasti odogovore nazaj ker so bli oftopic in brises čist zarad heca"
nevem katere odg. misiš, brisan je bil samo tvoj oftopic&spam, in to brisano brez heca.
lahk pa bi že vedel da ti spam v napredni nebo koristil.
agni/"zdaj si v moji vlogi in ti jaz očitam, tako kot si ti meni, ko je bil moj nick zelene barve."
-agnes jaz sem ti očital ko si brisal kr vse, vprašanja od folka in moje odg. drugač pa ne sanjaj o vlogah, ker jaz nisem member Tic ki je postal polnoleten in se preimenoval v Agnes potem pa se sam predlagal za moda.

agni/"povpraševanje po cenejšem alkoholu v temi v napredni k sploh ne spada v napredno (juhu mod)."
-agni če se ti ne zdi napredno' Zakaj nisi zmodal prej ko si še imel status.. haa?
pa ko si še bil Tic si v napredni odpiral teme kot so 'katere straine si na smrt želite' lol
z poceni alkotom pa si ti začel gnjavit v napredni in preveč osebno vzameš tole da sn brisal oftopic (spam pa je itq spam).
drugač pa dobil si dost odg, idi še en krat prebrat. men se zdi da tebe ono sploh ne zanima in se ti gre samo da zdaj gnjaviš.
agni/"Boli me kurac zate xyz, jst sam hočem poste nazaj."
-sej pravim, reči škorcu naj jih da v napredno.
agni/"brisan ni bil spam"
no povej to škorcu in naj on pogleda od česa je poln koš:)
XyZ