no če še niste opazili je v mesto prišel veseli december:) To govorim za Ljubljano, danes sem se sprehodil po stari Lublani in opazil mnogo štantov, na katerih prodajajo tudi različne produkte ki uprizarjajo marihuano and things like that. Tak da sem opazil da imajo od zapestnic, obeskov, pepelnikov, vžigalnikov, rutkic, dišav, grinderji, kremc (extravaganja), pipce, bongi in še mogoče kaj drugega. Tako da če koga zanima kej, kr hitr tam:) Da pa vam povem, se mi pa vse zdi malo drago. saj po mojem okusu. Za en kurčev bong je povedal ceno okoli 4000, ki se mi zdi totalno nesprejemljiva.
No pa še ena smešno zanimiva izkušnja. Gledam jst grinderje pr enem štantu k so mel Extravaganjo, in prideta dva mladeniča tam okol 15 pomoje, in en praša če tud vrhe prodajajo:) in ona reče da ne, pa mu un zravn reče da je to itaq industrijska, pa pol ta drug reče to zihr iz amsterdama uvažajo:) pa pol ženska reče da je v sloveniji pridelano, pa da nima nič THCja, tak da mu nebi nč koristl, in se spet un mali oglas pa reče k če bi spil ceu ta šampon bi biu kej zadet?

jst sem mislu da bom umru od smeha:D sam res ne ga fukat:) kake vn meče ta mladina:)
lp by ganja_farmer