OdgovorNapisal/-a tomi66 » 12 Mar 2011, 13:53
Imam aromed, nekaj casa sem tudi vaporiziral, samo ni nujno bolje, sadaj jo ze dolgo casa kadim (not, ker je ne pridelam zadosti). Kajenje je koristno, kar niti ni tak absurd, glede na znanstvene prispevke, da kajenje konoplje zdravi celo pljucnega raka.
Kot HolyHerb, je misljena kot zakrament in jo je po veri dovoljeno kaditi in zanimivo, deluje kot anti-drug, da ne rabis jesti kaksnih gurmanskih specialitet (burgerjev ali pizze), kadar ti kaj takega pase, je to kot trda odvisnost in vedno (ce imas dobre vrhe) lahko to nadomestis s kaksno dobro jolo.
Skodljivost gledas na vec nacinov, ce pojes meso ali mleko to vedno opazis na kozi, ki postane bolj agresivna, manj nezna (ala baby skin) in tudi mj te bolj zadane, po tem, ko si pojedel kaj slabega.
Kajenje mj pa ne dela opazne skode in ce jes kalcke, lahko skadis veliko vec (5-10 krat vec), absorbcija je enormna, po kajenju imas tudi veliko energije, da kaj naredis in zmanjsa se kolicina zauzite hrane, kar je dobro za zdravje in dolgo zivljenje. Ker kaksni tezki obroki te obtezijo, da se ti ne da kaj prevec fizicno.
In se glede zdravega (se slisi malo "soft"), bolj je fora, da zivis powerfull, se ti vse bolezni umaknejo, se smrt v krajni. Ne smes se obravnavati nezno.
Npr., znano je, da ni zdravo umivati si las z vroco vodo, temvec mlacno.
Jaz pa jih namocim v skoraj vrelo vodo, enkrat sem si jih opral kar s cementom (ki razzira). Veliko izpuscam kri in na splosno, moras biti bolj grob, kot nezen do sebe, "beat the shit out of yourself" in bolezni se umaknejo. Tak je moj pristop.
lp
The Holy Herb of Immortality