OdgovorNapisal/-a cholt45 » 01 Apr 2005, 17:34
Quote:
Quote:
Quote:
KAJ BI JIM NAREDU - A USNJENE SOPERGE PA NOSIŠ??
Jebiga na tak način pridobljen krzno je najkvalitetnejši.
Pa glede na to, da je večina SLOVENCEV -( tvoj nik ) bla
za NATO, se pravi podpirate pobijanje ljudi, boge žvalce
se vam pa kr naenkrat smiljo.........
( BDV - iz tvojih dveh kužkov bi bla krasna jakna
)
Quote:
Štrom - a si ti vegetarjanc slučajno?
Bom še eno dodal - proti nošenju krzna se ponavadi borijo
tisti, ki za krzno nimajo keša...
Quote:
Vsaj uspaval bi jih prej-sam to stane
Ni pojnt da stane, ampak krzno zgubi s časom lesk.
Dalje - kakšen picek je bolši - ustreljen ali zaklan????
Marskej sem napisal v nasprotju z mojim mišljenjem, sam
se pač ne slepim jebiga....
Hector, jaz pa mislim, da si ti malo bolan...
Ali pa so se ti možgani skisali od preslabe ganje.
In potem še dodajaš in nazaj jemlješ, da nisi tako mislil in da pišeš v nasprotju s tvojim mišljenjem.
Halooooo!!!!!
Zaradi takega idiotskega razmišljanja, kot ga imaš ti, je tako kot je. Tako v odnosu človek do človeka, kot v odnosu človek do živali. Se pač prepuščaš in si rečeš: tako pač je. Ja, da bi pa nekaj naredil, da bi bilo drugače, je pa očitno že preveč za tvojo ležerno zapohano rit.
Ker gospod Hector se ne slepi, ker gospod Hector že v naprej ve, da se ne da nič narediti.
Ma tebe in une modele s filma bi bilo treba malo z glavo po granitnih kockah metati, pa te potem še s kropom politi in na koncu počasi odreti....pa me potem zanima kako bi začel gledati na vso stvar in kako bi se ti tvoja z adrenalinom napolnjena koža svetila. In komu in za koliko bi jo lahko prodal.
Ja Hector, marsikaj se da narediti, če je volja in če imajo ljudje vsaj malo možganov. Ampak glede na to, da je vse naokoli polno takih bebcev kot si ti, je pač vse skupaj težje in počasneje. Toda upam, da jih bo vedno manj...v dobro vseh nas.
Kaj ma to veze z hektorjem? Clovek ti je pred oci vrgel sam(o/a) dejstva, pa naj so še tako boleca! Ni on kriv da so do teh spoznanj prišli! To je tako kot da bi jast rekel mam vžigalice doma in ko jo podrgnem ob rob škatlice.. zagori
! In ti bi me zato oznacil kot požigalca domov? 
@sticky :
Quote:
u ja!!! js bi bil orel al pa sokol. uglavnem nekaj z velikimi krili, da bi jadral...
In bi se potem preživljal z ubijanjem majhnih ptick inu malo ostale mrovine sa vegetom(R)
Podzavestni terminator?! 
Moja rešitev:
Pobiti 90% populacije vsakega NARODA(umrjem še sam ce je treba), pa zginejo problemi z gozdov ravnic inu hribov!
Dajmo živalim mal zraka in se pobijmo prosim! 
lp Cholt (trenutno clean)
"..have you seen the accident outside..."-The end