...tvoj uličarski stil nastaja zaradi neznanja o rastlini, kar pa samo potrjuje, da si p0o0r little spider~mite
zdaj lahk pišeš kaj češ, sloskank te je itq pOwnal, kot si že priznal;
Quote:Quote:
Veš,eni dejansko zdaj tudi gruwajo,za razliko od tebe![]()
no evo dragi gospe in gospodje, takole me pa še nikoli in nikjer na forumih ni nihče poownal.
dejstvo pa je tudi, da lahk obračaš besede in bilo kak elegantno se izraziš, nažalost, o rastlini nimaš pojma, kot si že večkrat dokazal z vprašanji in raznimi komentarji, ki so plod omejenega intelekta, zato predlagam, da ostaneš tu v nizki, dokler nam ne dokažeš, da si kompetenten vzdrževanja bilk, ne pa samo delo električarja al koj kurac hišnik si tam pri babici in teti (lal)

mene besede ne ubijejo, bi bil že davno mrtev lol. dej mi povej, če ti pa napišem kako stvar v bosanskem jeziku, boš mislu ljega bosanca zarukanga? alpa po srbsko, boš reku.. evo ga ---> tale je pol Vukovarja zrušu?? če kaj po štajersko rečem, ker se mi stoži po starih dobrih cajtih, se boš začel dret: o lim pi ja.. O LIM PI JA OLIMPIJA.. ubi ubi ubi štajerca??? nevem, a ko kdo po dolenjsko zažaga, se zadereš.. liter cvička prosim?? wtf, teb je neki bed ej.
look at me ==> 
Pizda glej, noben te ne sili da si nardiš Indoor, le reči hočem da kako ti vse tako znaš, če tega nisi delal. No, zdej vidim da si. Sam vseeno morš bit "a fast learner" a?
.