OdgovorNapisal/-a Bloody » 11 Jan 2007, 08:36
yes yes,carlos je car.pejd na comedycentral.com mas tm klipke njegovga showa Mind Of Mencia al pa ce si ga kje nasnames.dost podobno k chappelle show sam mal bolj insulting.drgac pa ce te zanima stand-up ne mores brez georgea carlina in sicer you are all diseased,life is worth losing,complaints and grievances,jammin in New York in ostale ter Bill Hicksa sam mam samo one-night stand in tottaly (tribute & revelations) kar pomeni da si lahko nasnames samo revelations k tribute itaq vemo za kaj se gre.Seveda je tle se Richard Pryor ata stand-up (al pa vsaj boter) dobil bos pa pomoje sam se live in concert,live on sunset strip pa here & now.aja,prej smo chappelle omenjal,mas killing 'em softly (ocenjen kao eden najboljsih stand-up's sploh,sam nevemnevem) pa for what is worth k jetut zakon.ce se nisi si dej tut chappelle's show . Obvezno gledanje za vse stand-up navdusence je seveda Robin Williams - an evening at the met ter live on broadway.Vsekakor so Bill Hicks, Richard Pryor, Robin Williams in George Carlin v samem vrhu stand-up comedy.Pryor je mal pred smrtjo (god rest his soul) reke, da ima obcutek,da je zezlo predal daveu (chappelle) tko da si njega tut poglej,ce se nisi.Drgac ti je pa najbols da odsurfas na comedycentral.com in si tm mal pogedas kaj ti je vsec kaj pa ne pa pol magar zacnes dljat.Zdej sm glih nasnel The Daily Show,smehi da ni konca.Ce te pa se kej zanima pa sam uprasi,zaloga je se velika.
p.s. George Carlin, Richard Pryor in Bill Hicks imajo OGROMNO materiala v obliki avdio posnetkov (vcasih ni blo VCR je bil samo LP in folk se je usedu v krogu un dal gor favorite comedijanta (zraven pa funny cigarettes) in umeru od smeha) in se ti splaca tut to mal pregledat.dostkrat k dom kej delam dam namest muske gor kksn billov al pa richardov album in umeram.try it.
You Fuck With The Bull You Get The Horns