//na to temo je ju3 ob 21 +- dokumentarni film pod naslovom Unconvenient truth. Sam sem ga gledal že drugič (jutri ga bom tretjič!) in se mi zdi zelo poučen in pohvale vreden.//
sem ga že gledal in se strinjam da je poučen, čeprov gre za eno veliko samopromocijo Al-a Gore-a...
//Zavedati se moremo, da takšne spremembe v samem vrhu države ne morejo priti čez noč.
državljani pa lahko začnejo ukrepati takoj!
nažalost se to godi ob totalno napačnem cajtu- v času gospodarske krize. in ves denar, ki bi lahko bil namenjen v prid okolju, bo sedaj namenjen finančnim injekcijam velikih podjetij in fabrik, ki dejansko onesnažujejo naše okolje.//
ali ti res misliš če nebi bilo gospodarske krize, da bi se denar namenjal za varovanje okolja-ta je pa krepka

...denar se nikol ne bo vlagu tja kjer ni dobička, mal je takih dobrotnikov ki bi v svoj minus nekam dnar dajali, tut film ki ga omenjaš se je delu z namenom da se z njim zasluži.
//primitivnost me je sicer malo presenetila...
meni se godi čisto lepo ko zjutraj vstanem in si lahko v 3min pripravim zelo okusno kavo brez tega da pred tem skačem po gozdu v upanju, da najdem kako suho trsko, da si zakurim ogenj tak da primitivnost je za moje pojme pretirano. prepričan sem da bi si tudi ti hitro premislil, če bi tvoje izjave realiziral.//
za primitivno sm vse skupaj označil, če na to gledaš danes, če nisi opazil jaz ne govrnim o vrnitvi nazaj ampak o tem da sploh nikol nebi pršli do tle kjer smo dons-vidiš razliko??...in potemtakem to nebi bilo več primitivno pač pa napredno, ker smo za čas in okolje v katerem živimo sami zase vedno napredni...tko da v tem primeru nebi ti poznal štedilnika pa svojga lepga lončka za kavo, tko da tega tudi nebi pogrešal,...
Drugič si vzami čas in pravilno intrepretiraj napisano, šele potem dajaj replike na povedano.
Ps:kaj so ti pa zbrisali, verjetno si že mimo sekal-ne vem
Lp!