Sticky
tisto je izjavu en moj kolega s kerim sem se pogovarjal preko messenger-ja. Odštekan tip! Sem mu poslal komad "Kocka - tu pa tam" in je začel takoj komentirat:Mars: "Kaj tipi pojejo,.. a njihove sobe so v roza barvah z barbikami, keni in mašnicami - izgledajo kot malo bolj jezni bepop."
Mars: "pa pederčine ki se kurčijo, uni ki so bedni tam že ne prepevajo, nimajo denar niti za čike kamoli studio.
Mars: "je pa res dober ritem."
ARES "LOL
.. " a veš ti tisti pregovor o konju i zubima ?" Mars: "ne saj komad je dober, samo mislim da sem jaz dal več droge skozi roke kot oni."
Mars: "ne toje čisto moja izjava in za njo prevzemam vsako odgovornost, ne pa tudi pred mediji."
ARES "haha
...pa ti si misli!"Mars: "a to, mislim da je to le še en klemen klemen, ko so ga začeli osemletni mulčki tolčt je kar nehal pet."
Mars: "a ne pedri niso,.. mislil sem mamine punčke"
ARES: "če je šupak"
Mars: "pa ja a človek bi rekel da je poosebljena mafia, a glas kot da kadi že 60 let
Mars: "pa ti pravim vsi se kurčijo, če je pesem dobra je lahko tut ljubezenska. a na žalost se nasilne tut slabo prodajajo.."
Drugače je meni komad ZAKON!

lepo si to povedal. Priznam da o slo rap sceni vem zelo malo. Zato me je verjetno prevzel komad.