Weed grower - igrica
-
Stari uporabnik #1013
Re: Weed grower - igrica
quote:Originally posted by n0g00dah: amm nevem men ja pol use slo v k.... ker je racunalnik reku da sm "gulfalec".......drgac pa dej nej mi en pove kako Ph zmansat?jz ga mam prec 9.0NA IZI S KEMIJO!!!!!!!!!!!!! :d------------------PEACE & LOVE
-
Stari uporabnik #1013
quote:Originally posted by svensk:ce hočeš ti laqhko bilka zraste v 20 min!na računalniku spreminjaj datum,za 5 dni naprej,potem zalij,dodaj kemijo,nastavi luči,potem spet za pet dni naprej datum,pa bo hitro ratalo....LPno one here gets out alive Sej veš...ni poanta igrce da ti vse na hitr...ampak tko "realno" da vsak dan mal!!!!! To bi blo brez veze ------------------PEACE & LOVE
-
Stari uporabnik #1040
Moja je pa red 18min dopolnila osem dni... ------------------The Rastafarian religion originated in Africa. It is often associated with the poorer black population of Jamaica. It is not just a religion, but a way of life. Rastafarians speak out against; poverty, oppression and inequality.....not just religious ideas but global problems.
-
Stari uporabnik #61
Ej mene zdej tale igrca skos zmerja, da sm gulfivc.. pa jo uninstallam pa mi isto serje..kwa nrdit??pa a ma kdo kksn crack????
-
Stari uporabnik #491
quote:Originally posted by Jake:Ej mene zdej tale igrca skos zmerja, da sm gulfivc.. pa jo uninstallam pa mi isto serje..kwa nrdit??pa a ma kdo kksn crack????nebo pomagal nch.......kaj si pa gulfal.....jz sm to ze tut naredu......mensezdi da je nekje en Log nevem kje k je neki napisan.....drgac jz sm nanov nalozu k sm sformatiru disk pa je delal lepo :>amm men je lihkar Silver HAZE seu u Ku.....
-
Stari uporabnik #61
v registryHKEY_CURRENT_USER\Software\Slick Software\HighGrowdas cheat count na nulo in lahk spet cheatas
-
Stari uporabnik #1013
quote:Originally posted by rastafari:Moja je pa red 18min dopolnila osem dni... in kok maš kej velike....kok THCja...zdravje???mene vse zanima ------------------PEACE & LOVE
-
Stari uporabnik #198
Hehe ... jest sem jih zdele v pol urce nasopu tolk, da so velke ze 1m. Hudo.Aja, glede pH ... ce je pH previsok, dodas Ca , ce je prenize, pa K, N ali P.
-
Stari uporabnik #198
Padron ... ravno obratno, koker sem napisu. Ca dodas, ce je pH prenizek, K, N, P pa, ce je previsok.