Gotof je!

Debate o vsem, peskovnik.
Odgovori
Exstasy

Re: Gotof je!

Odgovor Napisal/-a Exstasy »

Quote:
Quote:
Ekolog in ostala banda prisotna na tem topicu... bil sem na protestu in tudi sam sem pokasiral nekaj solzilca res me nobeden ni pipnil sem pa videl tudi druge stvari. Kar želim povedati ni to da podpiram naše vodilne ....ali so to župani ali predsedniki vlade ali pa katera koli rit ki sedi v njihovi bližini in ima rjav nos....itak zarad tega kr mu tolk v rit leze. Bistvo je da čeprav se vsak protest začne miroljubno ga kot miroljubnega nebodo smatrali vsi ki imajo kaj na grbi in bodo v vsakem primeru hoteli narediti konec. Zato nikakor ne razumem da bi ljudje prišli na protest z orožjem? Kakšen bo šele takrat odziv policije nazaj?
V vsaki vojni so žrtve in tako bo vedno...jebi ga lahko sem to jaz ali pa kdorkoli drug...

Dost vas mam to je moj zaden post v twm topicu, kdor bi se rad pobijal naj gre v severno korejo ali kam drugam! Orožja na proteste nikoli ne sodijo! Če pa so vam protesti ki jih vidite po tv, kjer je polno orožja, pobojev, ranjenih....všeč pojdite tja sam ne tega delat pri nas.....

Peace folk pa v izi;)
Če delamo da stopi vojska v igro in gre vlada rakom žvižgat, pol smo na dobri poti

Ti si pa tipična oprano glava ovca.. fact.no offense, že glede severne koreje si mim ustrelu.. preveč tv gledaš

Sej so bli mirni protesti raznih sindikatov in tega sranja.. In kaj so dosegl?
Spremljam proteste po netu in je blo res vidn kok to hočjo zatret ampak pač internet dela svoje. Ljudje samo še net mamo, brez tega smo gotovi.
Tko se beseda šir folk se prebuja iz hipnoze kapitalizma.. KONČNO!
Evo dam primer 24ur.com, so objavli članek o protestih v parih urah se je nabral za 4000 ( ŠTIRI TISOČ!!!) komentarjev.. rečem OK folk ma pa zdj res dost usega.. Pridem čez urco spet pogledat komentarje in kaj vidm? Komentarji onemogočeni?!?!? ZAKAJ? a ni to demokracija kolkr js vem in ma vsak pravico do komentiranja?
Tisti k ne zagovarjate nasilja,res je grdo, res policaji niso nič krivi in jim je to služba ki jim daje kruh, njim in njihovim otrokom.. Ampak k je dost je dost. Mislm da bojo tut policaji mel hmal dost tega, pa se postavl na našo stran! Sam marsikater si ne upa ker ma rajš službo in ne lačne otroke doma. Drugač k pa z nasiljem NE GRE, vsaka revolucija terja žrtve..
Zafural so nam državo, zafural so našo prihodnost, ZAFURAL SO VSE KAR SE JE DAL. AJGA DOST JE!!!!!!!!!!!!!!!
toras

Odgovor Napisal/-a toras »

Točno tko Extasy.....protesti trajajo že 14dni ali več....učinka še vedno ni nobenega rauno nasprotno...ta politika se je začela še celo norca delat!!! bo treba začet stopnjevat pritiske....na lep način se bo teško kej rešlo...Gotovi so lopovi!!
Exstasy

Aja pa še glede ACTE, zdej vidte zakaj so to hotl uvest. Facebook je orožje za male ljudi, in tega se oni hudičevo bojijo.

Pa ena ideja za ta vodni top.. To je navadn tovornjak, samo gume prebodeš pa nebo šel nikamor.
lion

Odgovor Napisal/-a lion »

Važno je da na cesto pride čim več folka to nas bo združilo,ne pa to da naredimo čim več škode .
Hujskaštvo in pozivanje k nasilju je res nesmiselno.
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
Uporabniški avatar
passion

Odgovor Napisal/-a passion »

pomoje je pa treba mal nasilja, kermu kako kost na glavi razbit, ker če ne, pol noben resno ne uzame tega...
Hell, it's about time.
lion

Pol se pa kar preseli v afriko tam boš lahko z mačeto tolkel naokoli dokler te nebo kdo resno vzel.
Loesje
klop

Odgovor Napisal/-a klop »

Eni vidim, da res mislite, da bo vlada popustila, če se bo zbijal itd...Če mene vprašate bojo tko še kasnej popustil oz. se pripravljeni kj pogajat.Ker če bodo pustili, da folk z nasiljem doseže nekaj kar hoče, potem bo vedno ko bo folk kj hotel šel na cesto in začel izgrede. Tega filma pa vrjamte da nebomo vidl.

Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....

Exstasy

Pogajanj je blo že dost, spizdijo nej te face grde k jih že 21 let gledamo! ENE IN ISTE!!!!!!!
Uporabniški avatar
passion

Odgovor Napisal/-a passion »

ja če bi bilo tako, da bi se politiki bali ljudstva, v smislu, da se jim v primeru korupcije polomi nekaj kosti, oz se človeka muči, potem mu nebo padlo na kraj pameti, da bo počel slabe stvari... pa če se tole še tk bolano čuje, veste da je res, sam poglejte naše, brez sramu...
Hell, it's about time.
lion

Torej si za uvedbo recimo prevzgojnega zavoda za pokvarjene politike oz mučilnice. Puljenje zob in rezanje prstov kot osnovna terapija za konec pa strečing na preprostih napravah.To bi verjetno zaleglo za začetek
Loesje
Odgovori