prisluškovanje policije po telefonu
Re: prisluškovanje policije po telefonu
Futram, ko mi bere misli in vidi moj uspeh v antiaging-u.
No samo da nisi, ker zvenis nekako tako in si precej socialna, ne se sekirat, nihce na temu svetu ne ve zakaj je tu. Ti povem skrivnost, 2 fight death with joy.
No samo da nisi, ker zvenis nekako tako in si precej socialna, ne se sekirat, nihce na temu svetu ne ve zakaj je tu. Ti povem skrivnost, 2 fight death with joy.
The Holy Herb of Immortality
eh jebeš boj z smrtjo če si pa itak nesmrten
Malobriznost torej?
Nesmrten si, ce si dovolj uspesen "fighter".
Nesmrten si, ce si dovolj uspesen "fighter".
pa ne me jebat kaki forum mamo ...... ne me jebaaaaat
vsaka tema je offffffftoooooppppiiiiiiccccc
daj se te malo obnašajte pičko materno !!!!!! a ste res take budale ,,,, jao .... sa pol pa ni čudno da stari mački, ki dejansko obvladajo growanje bežijo stran.....BUDALE
huh vtrgalo se mi je malo ....
vsaka tema je offffffftoooooppppiiiiiiccccc
daj se te malo obnašajte pičko materno !!!!!! a ste res take budale ,,,, jao .... sa pol pa ni čudno da stari mački, ki dejansko obvladajo growanje bežijo stran.....BUDALE
huh vtrgalo se mi je malo ....
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
Kaj recemo takim? Osnovno vodilo naj bo kulturnost. Ali si mene videl kaj kritizirati?
Sprejmi ali ignoriraj, ne otresaj sovrazno, to pocnejo socialci, forum je tehnicna zadeva. Sploh pa je bolano, da uporabljas forum, da se nerviras, izlusci kaj dobrega, ali pa pocni kaj bolj pametnega.
Sploh pa vidis, da je debata in si ti OffTopic tukaj.
Sprejmi ali ignoriraj, ne otresaj sovrazno, to pocnejo socialci, forum je tehnicna zadeva. Sploh pa je bolano, da uporabljas forum, da se nerviras, izlusci kaj dobrega, ali pa pocni kaj bolj pametnega.
Sploh pa vidis, da je debata in si ti OffTopic tukaj.
*#06# ?!? to ti prikaže imei tvojega telefona...in nima veze z prisluškovanjem...
- Lacna-Pljuca
Prisluskovanje za random potheade ne obstaja. Paranoja je jebena stvar, ja...
Ce ze, lahko dobijo nalog, da jim operater preda posnetke pogovorov, ki jih mora hranit kar nekaj casa.
Ce ze, lahko dobijo nalog, da jim operater preda posnetke pogovorov, ki jih mora hranit kar nekaj casa.
ne saj meni osebno nihče ne prisluškuje , samo tak informativno me je zanimalo.
volkds...za to pa nisem prepričana da mislima isto.
volkds...za to pa nisem prepričana da mislima isto.