Lažje pišem če sem zadet
Lažje pišem če sem zadet
še kdo lažij piše test/izpit če je zadet?
men osebno je vse lažij poleg tega me boli kurac kaj bo in zaenkrat mam na faksu vse izpite nrjene z minimalno 8
kaj pa vi...
men osebno je vse lažij poleg tega me boli kurac kaj bo in zaenkrat mam na faksu vse izpite nrjene z minimalno 8
kaj pa vi...
Re: Lažje pišem če sem zadet
Men je test tud lažje pisat samo ko si vprašan je mal jeba če si zlo zadet in profesor kar naprej buli vate.Se mi je že par krat zgodilo da me je profesor vprašal kaj je pa s tabo narobe ?
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Meni ni šlo nikoli od rok, če sem biu zadet, so mi zmeri preveč misli uhajale. Na faksu bi se pa pr vseh enačbah in izpeljavah zmedu in bi umes pozabu kaj delam, tako da se gre rajš po izpitu kkšnga pržgat, da te boli kurac če ugotoviš da si kej narobe naredu
-
JamaicanPearl
js tut nemorm pisat testa ko sm zadet.
uprašan bit ? še slabše. pač u šoli nism zadet in pika.
pisat zgodbice, knjigo, pesmi in ostale poezijice, mi je na pa najbols ko sm zadet
uprašan bit ? še slabše. pač u šoli nism zadet in pika.
pisat zgodbice, knjigo, pesmi in ostale poezijice, mi je na pa najbols ko sm zadet
If you want peace, prepare for war !
odvisn od človeka.men nikakor ne sede bit zadet u šoli,kaj šele da morš kej govort k si zadet.
enkat,še u sredni sm pozabu da morm bit uprašan slovo,pa smo enga skadil.raj sm šu špricat takrt,res
enkat,še u sredni sm pozabu da morm bit uprašan slovo,pa smo enga skadil.raj sm šu špricat takrt,res
-
Beerdrinker
auuu definitivno, jst ko sm zadet, bom vedno pisu vsaj pozitivno, ker grem v test fuul sproščen, če pa ne, sm pa tak zagrenjen, pa sekiram se, kak bom piso.
ja. obveznozadet!
ja. obveznozadet!
Nobena baba me ne mara, ker mam premalo gnara!
jah no uprašan bit je res bl frka ane sam pisno mi je pa bl ðabe kokr d sm zbrihtan ...ful mi je lažij pisat
-
cookie
vprašan mi ni bit problem zadet, ne vpliva na oceno... pišem pa raj zadet, pozitivno vpliva na oceno
-
Beerdrinker
ja jst če se učim, se učim prbit, ker pa vedno tak pridem iz šole, da me pol še drži do ene 5-ih popoudne!
Nobena baba me ne mara, ker mam premalo gnara!