ne dogaja
-
Stari uporabnik #335
Re: ne dogaja
seveda se nimate kej pogovarjat ko pa se pogovarjate o posledicah namesto o vzrokihno ja sej ... kr neki.------------------Lahko pa da se tudi motim!
-
Stari uporabnik #198
Odkar sem jest kle na konferenci, se mi zdi, da je blo ze vec al manj vse povedano ... Ce bi mel kdo se kej za vprasat/povedat, bi to verjetn naredu.------------------A joint a day keeps the doctor away! 
-
Stari uporabnik #198
Aja ... sicer bo pa zdej v roku mesca, dveh pridelk, pa bo spet kej za govort.By the way ... kako vam kej raste??? Moje so cist podivjale ... Visoke ze tolk, da jih ne dosezem z roko, cofi so pa tud ze kr posteni.------------------A joint a day keeps the doctor away! 
-
Stari uporabnik #595
quote:Originally posted by detlca:...ful zgleda da se o pohi res ne morš nč več pogovarjat! Haha ... a ko si "v avtu" se tud o avtih pogovarjas . Drugace: ko se "peljes z vlakom"se tud o vlakih pogovarjas I don't think soooo.Stay black. ------------------Lookin mean&lean,PaNTer Spank my moonkey!
-
Stari uporabnik #595
Hehe ... smile on A kdo kej muva ? ------------------Lookin mean&lean,PaNTer Spank my moonkey!
-
Stari uporabnik #328
ne dogaja
...ful zgleda da se o pohi res ne morš nč več pogovarjat! tale konoplja čist crkuje tuki na konfi...no sej kva pa bi? aja, to, da so nas zanc v kr nategnil k prasce - in to naš stalni diler!! kuraczajebansam na hitr pred blokom...kva mu je blo ne vem, ker je drgac ful uredu poba, glede nabave.nc, krneki no!