Quote:
@ŠKORC:
Vidim, da si obiskal naš forum, saj si naredil nekaj postov. Na moje vprašanje nisi odgovoril. Zaradi tega jih ponovno zastavljam!
1) Kaj se dogaja okoli prenove konoplja.org?
- Glede na to, da se zbira donacije za prenovo bi lahko povedal kaj in kako! Ne pa da bo na koncu šel denar nekomu v žep, s prenovo pa ne bo nič.
2) Razloži kako je za poskrbljeno za varnost uporabnikov.
Ali je konoplja.org locirana na serverju katerega od komercialnih ponudnikov ali je to v privatnih rokah, ki so vredne zaupanja?
Ali bi v primeru sodnega naloga bil izdan IP address uporabnika ali bi se temu kako izognili?
Koliko časa se hranijo logi?
3x sem te lepo prosil, da osvetliš te stvari, pa še vedno nimam tvojega odgovora. Če ne veš kako in kaj, mi prosim povej na koga se lahko obrnem (mogoče bodo tudi koga drugega zanimale te stvari). Prosim ne se izogibat odgovoru. Kljub temu, da je to forum pričakujem od kogarkoli korekten odnos.
Hvala & LP
Zdravo Sanyo, vidim da imaš namen resno prispevat k nadaljnemu razvoju projekta konoplja.org.
Konoplja.org gostuje na streznikih komercialnih ponudnikov, v primeru sodnega naloga poredovanja logov bi ukrepali po zakonu in loge predali. Logi se hranijo 7 dni.
Upam da je vsem jasno, da je konoplja.org v Sloveniji in del EU. Sledljivost uporabnikov je mogoča na podlagi zakonov o hrambi internetnega prometa s strani ISP-jev. Četudi bi mi ne imeli logov, se lahko zahteva njihove loge in ugotovi kdo kje kam.
Kogar daje paranoja, naj uporablja google in poskrbi za svojo anonimnost