moo
Kolko pa vas je to kadilo?
Najdaljši Joint
Re: Najdaljši Joint
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
-
sticky
od 5-8. odvisno.. kadilo se je 2,5 ure in folk je prihajal in odhajal. se spomnem --> en frend se je šel domov stuširat in obrit, uletel nazaj in je blo še pol base . ugasnila ni niti enkrat. vse smo spohal v enem šusu. bo treba ponovit enkrat jeseni
Quote:
ste vlekli na hidravliko a?
ne ni blo tako hudo kr smo se fejst potrudli pri izdelavi. in ga je blo užitek kadit od začetka do konca
nevem kolko stuffa je šlo noter. zmešali pa smo z eno škatlo čikov tako da je blo tobaka ravno za vzorec je bla pa outdoor ganja meni se zdi da durban kadili smo ga v 5-ih cca 4 ure vmes smo imeli tudi kosilo
pa ravno ko smo kadili uleti od kolega familija na obisk smo joint kr v korito od strehe skrili
tudi nam ni ugasnu (no razn takrat ko je biu v koritu) pa žlica se tudi ni nardila..
zadet pa sm bil res lepppoo
ste vlekli na hidravliko a?
ne ni blo tako hudo kr smo se fejst potrudli pri izdelavi. in ga je blo užitek kadit od začetka do konca
nevem kolko stuffa je šlo noter. zmešali pa smo z eno škatlo čikov tako da je blo tobaka ravno za vzorec je bla pa outdoor ganja meni se zdi da durban kadili smo ga v 5-ih cca 4 ure vmes smo imeli tudi kosilo
pa ravno ko smo kadili uleti od kolega familija na obisk smo joint kr v korito od strehe skrili
tudi nam ni ugasnu (no razn takrat ko je biu v koritu) pa žlica se tudi ni nardila..
zadet pa sm bil res lepppoo
Kašne rizle pa si uporabu za to umetnino?
A si kupu une od 30 cm?
Aja pa dej mi kak nasvet kje pazit kako kej nardit da se ne slučajno kej zvije poči pa komu poškoduje palec na nogi
LP
A si kupu une od 30 cm?
Aja pa dej mi kak nasvet kje pazit kako kej nardit da se ne slučajno kej zvije poči pa komu poškoduje palec na nogi
LP
..........:::::Njaraje mam tiste metrske....jole mislim!:::::..........
a misliš "metriče"(metrske rizle)
kere pa? smoking črne, OCB al une millenium al kar so že?
..........:::::Njaraje mam tiste metrske....jole mislim!:::::..........
Quote: