ti's mal toplovodar'ane?
LeiLa
Najbolj seksi Slovenka
Re: Najbolj seksi Slovenka
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Te namenoma nisem htel prpopat, ker ma baje (ma kaj baje, ziher) dost enih čudnih hormonov
God must love crazy people. He made so many of them.
...kar pa morda ne pomeni, da je slabo
Po filingu mam občutek, da nam bo puæas zmankalo dobre robe...
Šundova Ivanka
Šundova Ivanka
Quote:
I think..mmmm....Inke has a crush on Me
Torej ti je všeč, da te MOŠKI obožujejo...
Inkvizitorka in Agnes sta 100% dve moški osebi. Edino botaničarka bi lahko bila ženska (poleg gruverke... seveda)
Drugih žensk pa tu gor ni...
I think..mmmm....Inke has a crush on Me
Torej ti je všeč, da te MOŠKI obožujejo...
Inkvizitorka in Agnes sta 100% dve moški osebi. Edino botaničarka bi lahko bila ženska (poleg gruverke... seveda)
Drugih žensk pa tu gor ni...
LP, ekolog
-
sticky
Inke ...d d dej..rr rr reč d da nni ress
ma sej botanicarka me tud pecala zadnc na msn, sam nism js tipičen moški prasc, da bi kr mojo srčno izbranko varal tkole.
agnes ni moški. mogoče zgolj fantič, ki skozi forum manifestira svoja gay nagnenja in zadovoljuje potrebe svojega god komleksa
aja Inke: mwa :*
EDIT: Messino 100X za Leilo, sm hotu js nalimat, pa se nism spomnu, kak se piše. ful prijetna punca
ma sej botanicarka me tud pecala zadnc na msn, sam nism js tipičen moški prasc, da bi kr mojo srčno izbranko varal tkole.
agnes ni moški. mogoče zgolj fantič, ki skozi forum manifestira svoja gay nagnenja in zadovoljuje potrebe svojega god komleksa
aja Inke: mwa :*
EDIT: Messino 100X za Leilo, sm hotu js nalimat, pa se nism spomnu, kak se piše. ful prijetna punca
haha sticky zgolj fantiæ.....ne me jebat...drugace pa una mala pevka...kako je že,mmmmmm...Žana...u ja...
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!