koliko je ura
Re: koliko je ura
22:21.......Dau Doorse v playlisto. Pa lahko noc vsem......................................
Defecate on your book of belief
22:54 - jebemti bi si zdele enga obrno... Sam ka mam 1 mesečno pavzo pa sm mal nervozn ko programiram
Ni ga problema, ki se ga ne bi dalo rešit s štirimi roènimi bombami!!
Quote:
22:20 BIG, si star 12 al kva-
8:40 zdle sem se lepo vstal in mal sadja malcam.
Drgač pa bil sm tolk zjeban sm mel na šihtu tak promet da šefici ni blo nč jasn in sm že vmes ko sm poste oddaju mal dremov
22:20 BIG, si star 12 al kva-
8:40 zdle sem se lepo vstal in mal sadja malcam.
Drgač pa bil sm tolk zjeban sm mel na šihtu tak promet da šefici ni blo nč jasn in sm že vmes ko sm poste oddaju mal dremov
Enjoy what is natural
14:23
Pršu iz šole, ma kdo snajperco?
Pršu iz šole, ma kdo snajperco?
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
17:05 glih pršu iz fure z minimotom, spet polomu auspuh
-
ganja_farmer
ura 17.17 končno si vzel čas da se mal počinm:) maslo sem delu:D kak puding nej nardim? z ostalim mlekom:)? borovnica, malina al vanilija:D? pa lp:D
Osebna fotogalerija
Kak puding? Osebno ti predlagam okus karamele! In če malo bolj sladkaš perfektno prekriješ tisti okus po ganji, drugače pa čokolada. Če pa izbiraš med temi tremi pa ti svetujem vanili, vendar ga ne sladkaj z običajnim sladkorjem ampak z vanili sladkorjem, da pač prekriješ tisti okus. Sicer bi ga lahko tudi z rumom... Če pa ti paše tisti okus pol pa borovnica.
LP, ekolog
1726 pršu z drvarjenja, zj pa en kufe skuhat
17:36 evo švas aparat v roke pa auspuh švasat da bo zdržu še saj mal
kva pa maš zaen model minija? kuk kj to leti? si kj predelov?