rock otočec 2005
-
ganja_farmer
Re: rock otočec 2005
roxz itaq da se da tam nabavit:) mogoče bo edino kaj ceneje če jo v predprodaji kupiš:)
Osebna fotogalerija
ja, pol pa pridemo kej pogledat...
Obeti
V petek bo pretežno oblačno s padavinami, ki bodo čez dan slabele. V soboto bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale krajevne padavine, tudi nevihte.
TEMU TI PRAVŠ LEPO VREME!!!! ŠIT
V petek bo pretežno oblačno s padavinami, ki bodo čez dan slabele. V soboto bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale krajevne padavine, tudi nevihte.
TEMU TI PRAVŠ LEPO VREME!!!! ŠIT
Stoned Angel
ana iz kje si? jaz mam karto.. sprasujem za prijatelje
-
ganja_farmer
PRFEKTNO JE BLO! ze 4. sem bil zdej pa je bil res najbol smesn ro do zdej - kolk enga smeha in podobnega.. Long live RO =)
Ana, a ti je blo ql?
Ana, a ti je blo ql?
-
ganja_farmer
uf jst sem biu, pa sem si reku da zadnjič, preveč blata za moje pojme drugo let odem na soča reggae riversplach 2006:D ma too much blata na rock ottočcu, too much krimičev, too much blata, pa še enkrat preveč blata:) pa too much deža tud:D
Osebna fotogalerija
blah.. pussy si hehehehehehehe
-
ganja_farmer
ti že veš ja:) pač tooo much ga je bilo, pa vsepovsod je biu, če ti je pa v užitek se valjat po blatu, pa spat u blatu, pa hodit po blatu non stop, potem je pa to pravi kraj zate ja:) sam a ne počnejo to prašiči ponavad:)
Osebna fotogalerija