ne boš vrjel da sem ravno premišljeval da se preselim kam drugam.....
še kakšen let garanja pol pa Brazilija.....kdo bo pa te cepce tuki gledu hahahaha raj grem dol na samba tetike hahahaha.

Sam kaj pa ostalih skor 2 miljona nategovanih naj tud kar gre. kdo bo pa futru ciganijo a sam še najhujši zapečkarji
Sploh pa tko mene ne bo noben podil pač jih bom cepu po svoje nazaj dvostruko za kazen in to so dosegli cigani jedni zahojeni pa upam da jih bo še kdo.
od trde droge živijo prasci nas pa preganjajo:Alko pa čiki to je trda varianta.....pa se še zmeri norca delajo......mi pa lepo DDV+dodatke na vsako pivo pa čikec ........
Gruver teb bi pa tole povedu pa brez zamere: Tak nasvet daš lahko sam men pa še enim parim tuki k se nam dobesedno J....pa lahko tud kam gremo ker imamo voljo pa denar, izobrazbo smo brez familije delamo mednarodne jobe......znamo jezike itd...
Sam ko pa gledam nekaj 1000 delavk brez joba + familije lačne se jih pa ne da kar v brazilijo poterat. A misliš da je tem ljudem tuki všeč pa so zato tuki v SLO. Ni jim všeč veš ampak so ponižani v dno duše po 30 letih joba ker so dal življenja za tovarne dobil pa ne bodo niti penzije. Veš če bi te isti delali v Švici 30 let svojo penzijo nebi preživeli kot zapečkarji ampak bi potovali po svetu kot vsi švicarski penzjonerji....al pa švabski, nizozemski ...pejd mal v Portorož/sory/ pogledat kdo ma keš........
Veš tisto prej nisem pisal zase ampak sem mal pomislil na te ki so ostal brez službe veš te familije so za novo leto preživele peklenske muke pa tega noben ne vidi.
Tudi pri nas je vsaj milijon ljudi ki jim je težko......
Nisem kakšna mama Tereza sam enostavno tudi jaz vidim kaj se dogaja pa mi ni vseeno res.

b