Iskalnik je našel 3 ujemanj

GO_TO_SEARCH_ADV

Napisal/-a Arborous
18 Mar 2020, 23:21
Forum: Ambulanta
Tema: Kaj narobe?
Odgovori: 12
Ogledi: 2312

Re: Kaj narobe?

Meni zgledajo ok, če mislš zakaj je taka tista s tremi listki, to je pa mutacija ki se lahko zgodi vsake toliko, meni se je že enkrat. Nič slabega, zna pa bit da bo malo počasneje rasla.
Napisal/-a Arborous
09 Feb 2020, 02:04
Forum: Zunanje gojenje
Tema: OUTDOOR 2020
Odgovori: 74
Ogledi: 5395

Re: OUTDOOR 2020

Heh, meni pa ne, kdaj je kaka zadeva lahko ful močna, a sploh ni dobra za kako kreativnost, socializacijo, al pa niti za filme gledat, samo onesposobljen si in po možnosti imaš še kar ene wtf misli. :) Recimo meni je dober high, ko si še vedno dober za večino reči, ki bi jih lahko delal tudi trezen,...
Napisal/-a Arborous
03 Feb 2020, 17:59
Forum: Zunanje gojenje
Tema: OUTDOOR 2020
Odgovori: 74
Ogledi: 5395

Re: OUTDOOR 2020

C99 od Female seeds imel par let nazaj, zlo lepo raste, pa je nisem veliko gnojil, veliki zbiti bati in sveža je dišala po ananasu. Potem ko je blo vse skupaj suho je pa ta vonj malo izginil (mogoče sem tudi malo prehitro posušil). Sicer pa dobra tut za kadit, uplifting higs, ampak ne preveč okusna ...

GO_TO_SEARCH_ADVOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.