Iskalnik je našel 4 ujemanj

GO_TO_SEARCH_ADV

Napisal/-a BuzzL
06 Feb 2017, 11:44
Forum: Konoplja in industrija
Tema: Modna oblačila iz industrijske konoplje
Odgovori: 1
Ogledi: 6480

Re: Modna oblačila iz industrijske konoplje

"Anketa je zaključena". Škoda, nisem uspel podati svojega odgovora, zato napišem tu. Vajino idejo vsekakor zelo podpiram, semizdi da je večina konopljinih oblačil, ki sem jih zasledil v Sloveniji precej dragih, ali pa niso ravno najbolj lepe / moderne. Si pa že res dolgo želim imeti tudi k...
Napisal/-a BuzzL
22 Jan 2017, 12:59
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: Gnojilo
Odgovori: 453
Ogledi: 72027

Re: Gnojilo

Hmm, maš res, to bi znal bit problem... jaz bom vseeno sprobal, magari le na nekaj rožah, pa da vidmo.
Napisal/-a BuzzL
22 Jan 2017, 00:40
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: Gnojilo
Odgovori: 453
Ogledi: 72027

Re: Gnojilo

Ja pa sej glih to pove, da je drek dober že tudi dokaj svež, samo sušiti ga moraš prej kak teden. Dosti hitreje kot če ga moraš kompostirat več mesecev. Potem pa sadi rastline samo v tovrstni zemlji in mu vse odlično uspevajo - ima še en video, kjer tut pokaže rast različnih rastlin v taki zemlji.
Napisal/-a BuzzL
15 Jan 2017, 19:48
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: Gnojilo
Odgovori: 453
Ogledi: 72027

Re: Gnojilo

Pomoje bo v redu, a vseeno mislim, da preveč kompliciraš.
Jaz ponavadi dam okoli 50% gnoja, 50% plantelle Balkonie ali še kake šibkejše zemlje. Pred kratkim pa sem našel ta video, ki me je navdušil, tako da bom letos verjetno poizkusil kar na ta način:
https://www.youtube.com/watch?v=oifWngdzwCg

GO_TO_SEARCH_ADVOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.