Iskalnik je našel 5 ujemanj

GO_TO_SEARCH_ADV

Napisal/-a Zazi
09 Dec 2015, 07:12
Forum: Konoplja splošno
Tema: Kako konzumirati THC brez tobaka?
Odgovori: 3
Ogledi: 7103

Re: Kako konzumirati THC brez tobaka?

Kaj pa čistaki? Ne rabiš mešat tobaka v joint, samo vutro. Sicer baje malo težje gori ampak če je dobro posušeno ni tak problem. Tudi sam ne maram zmešanega tobaka notri zaradi okusa in ker nisem kadilec, ga toliko bolj intenzivno zaznavam. Čistaki so pa užitek :)
Napisal/-a Zazi
06 Dec 2015, 21:22
Forum: Notranje gojenje
Tema: Terarij za legvana
Odgovori: 23
Ogledi: 13664

Re: Terarij za legvana

Kaj to se da tud v pasji uti nardit? :D
Napisal/-a Zazi
05 Dec 2015, 22:42
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: Super bud
Odgovori: 2
Ogledi: 2204

Re: Super bud

Noben? :?
Napisal/-a Zazi
03 Dec 2015, 22:34
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: Super bud
Odgovori: 2
Ogledi: 2204

Super bud

Zdravo!

Zanima me, če ima kdo kake izkušnje s sorto Super bud, križancem med Big budom in skunkom. Za naslednjo sezono se mi obeta par klonov od kolega pa me zanima kako je kaj z odpornostjo na plesen, kdaj konča pri nas itd... Hvala že vnaprej za morebitne odgovore :)
Napisal/-a Zazi
19 Nov 2015, 17:14
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: FIM - Fuck I missed (vršičkanje)
Odgovori: 81
Ogledi: 66577

Re: FIM - Fuck I missed (vršičkanje)

Evo še malo teorije glede FIManja, v bistvu zadeva deluje pri veliki večini rastlin. Itak je pa važna praksa :) Glavni vršiček zavira rast stranskih popkov, namesto enega odrezanega popka se razvije več stranskih kar je cel point vršičkanja. Tu ima pomembno vlogo avksin, ki potuje od glavnega vršičk...

GO_TO_SEARCH_ADVOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron