Iskalnik je našel 2 ujemanj

GO_TO_SEARCH_ADV

Napisal/-a celastala
09 Nov 2015, 15:21
Forum: Zunanje gojenje
Tema: Pomoč prvo gojenje haze
Odgovori: 4
Ogledi: 8798

Re: Pomoč prvo gojenje haze

Kako pa bom vedel kdaj je ready? Ker eni pravijo da sativa dominant straini včasih sploh nimajo amber trichomov, listje pa tut ne kaže da bo kadarkoli odpadlo. A naj gledam pistilse, ko jih bo samo še ene 30% belih?
Napisal/-a celastala
09 Nov 2015, 14:13
Forum: Zunanje gojenje
Tema: Pomoč prvo gojenje haze
Odgovori: 4
Ogledi: 8798

Pomoč prvo gojenje haze

Zdravo, letos mi je prijatelj odstopil eno sadikico Arjans haze #1, tudi sam prvič goji na balkonu, tako kot jaz. Posajena je bila maja, tako da mi sedaj raste že... res dolgo. Zadnji mesec jo zaradi nizkih temperatur raje dajem notri čez noč. Vprašanje, ki ga imam pa je sledeče - kdaj hudiča bo zad...

GO_TO_SEARCH_ADVOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron