Iskalnik je našel 4 ujemanj

GO_TO_SEARCH_ADV

Napisal/-a Fejdoš
10 Jan 2016, 21:33
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: TEST Kaljenje
Odgovori: 13
Ogledi: 6261

Re: TEST Kaljenje

No po dougmu cajtu spet kle gor...nekj sm brau komentarje,uglaunm, med pulovrji do zdej se zmer vsak nardu,tut k roza poj pokuka iz zemle se vid da je mocna.lahko da pulovrji nimajo nc z tem,lahko pa ;)
Napisal/-a Fejdoš
30 Apr 2015, 11:30
Forum: Konoplja in industrija
Tema: Setev ind. konoplje
Odgovori: 61
Ogledi: 44913

Re: Setev ind. konoplje

A ima kdo kaj cvetnega praha??
Napisal/-a Fejdoš
28 Apr 2015, 11:37
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: TEST Kaljenje
Odgovori: 13
Ogledi: 6261

Re: TEST Kaljenje

Zivjo Jaz jih dajem v papirnat robcek(celuloza),polijem z vodo lih tolk da je robcek moker,robcek z semenom dam v polivinilasto vrecko.vrecko veckrat prpognem,da voda ne gre vn in jih dam med pulovrje.pulovrji naj bodo kar precej stisnjeni med sabo,da je cimvecji prtisk na seme,da se seme cimbolj ma...
Napisal/-a Fejdoš
25 Apr 2015, 07:12
Forum: Notranje gojenje
Tema: Katera zarnica?
Odgovori: 3300
Ogledi: 819423

Re: Katera zarnica?

Zdravo

Kaj pa uv pri cfl zarnici?

GO_TO_SEARCH_ADVOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.