belivitez napisal/-a:Pozdravljen @chansonx
Podpiram odločitev, da si sam pripraviš saj boš le tako lahko 100% prepričan kako si pridelal in kako kakovostno topilo si uporabil. Poznam veliko primerov nakupa mačka v žaklju - beri.- zelo slaba kvaliteta smole!
Glede kroničnih bolečin vsekakor nekaj v smeri visokega THCja, čeprav bi sam rekel, da je pred izbiro zelo pomembnih par vprašanj
Stanje srca, psihična stabilnost, izkušnje z samo uporabo...
V sejalnico?

a se hecaš

slo. shopom se izogibaj!
p.s. a imaš točno diagnozo kaj te/vas muči?
Srce je super, psiha je normalna(vsaj mislim tako), izkušnje so z kajenjem iz srednje šole, kjer THC ni imel bistvenega vpliva name, saj itak skos zgledam zadet, čeprav nisem prižgal cca 5 let (no, al je bla pa takrat slaba trava v tistih časih)... Zdaj vidim, da se smola konzumira na več načinov, ne vem, kateri je najbolj efektiven, od enostavno tega, da jo poješ, do uparjevanja itd.
V sejalnico bom pol čez par let nametal, ko bo legalno xD Da posejem 2 hektarja direkt hahaha. Zdaj pa mogoče 10 sadik, da imam za čez leto.
Za revmatizem nimam točne uradne diagnoze, me pa že več let boli, v zadnjem letu pa zelo intenzivno vsak dan, saj cca 12 let delam v vseh vremenskih pogojih (kmečka opravila), 4 leta službe v železarni, kjer je sam prepih ter vročina (poleti 68 v zraku, prelivanje železa, ponavljajoči se nenaravni gibi ..) in bi moral že zdavnaj zamenjat službo, pa se še kar not držim

. No, zadnje leto so se mi pa še krčne žile pojavile na nogah, k me res ful bolijo, imam operacijo čez 2 meseca.
Čez dan še nekako funkcioniram, zvečer se pa vse razboli, da ne morem niti zaspat. Pa mažem z raznimi kremami, jem protibolečnske tablete, parkrat sem se ga probal nalit z alkoholom, sam se je izkazalo za slabo idejo, ker imam slab želodec in me je kislina zmatrala pol... Ko sem šel k zdravnici spraševat, me je odslovila z: ko boš službo zamenjal, pa ene 10 let starejši, pa nazaj pridi, tako mladega te nima kaj bolet. Super, res.