Gojenje vrtnega maka

Sadje, zelenjava, zdravilne, okrasne in psihotropne rastline
dzezvick
Prispevkov: 480
Pridružen: 11 Nov 2008, 08:03

Re: Gojenje vrtnega maka

OdgovorNapisal/-a dzezvick » 22 Feb 2011, 16:43

Hvala za to pojasnilo. Dej mi še pove, kdaj te bule nastanejo? A to potem, ko mak odcveti, nastanejo bule s semeni verjetn? In potem zarežeš u bulo kak milimetr in tisto potem pobiraš kar se izceja?
Arabska molža je zakon!

InViSiBLe
Prispevkov: 1221
Pridružen: 26 Jan 2006, 11:12

Re: Gojenje vrtnega maka

OdgovorNapisal/-a InViSiBLe » 22 Feb 2011, 18:05

Bule dozorijo potem, ko cvetje odpade. Maš gor na youtube poln tutorialov pa si kej poglej.

Za opij ne vem ampak, vem le to da je treba kao 2x na dan rezat z žiletko naprimer in potem to pobirat ko se strdne na soncu. Skratka zelo zamudno in nevarno delo. Bi mogu imet celo njivo tega, da bi nekaj nabral. Potem je treba opij še fermentirat in ne vem še vse kaj da dobiš propr quality.

Najbolj potenten je če je sušno obdobje. Če je padal dež pa greš pobrat bule si zgubil ogromno. Moja babica ima tudi mak ampak tisti je drugačen, je trajnica in glavice pridejo mal drugačne. Pa nima nič substanc koristinih notr .Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron