PS - postopek sušenja

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
Salo12
Prispevkov: 1
Pridružen: 19 Jul 2020, 17:17

Re: PS - postopek sušenja

OdgovorNapisal/-a Salo12 » 19 Jul 2020, 17:19

Izvrsno, hvala puno na divnim informacijama

gento
Prispevkov: 5
Pridružen: 19 Jan 2023, 11:57

Re: PS - postopek sušenja

OdgovorNapisal/-a gento » 25 Jan 2023, 16:21

Vonj in okus izgubiš če zadevo prehitro posušis oziroma premalo. JE pa treba cvetove nujno ''uležat'' oziroma izvesti metodo curing. Za to je najbolje uporabljat kake boveda vreče za regulacijo vlage. Če hočeš malo bolj podrobno prebrat kako se to dela imaš tukaj https://cannalogia.org/2021/09/04/6-d-curing-cvetov-konoplje-medenje/ malo bolj natačno opisano kako se to izvaja. Ti pa povem da se splača počakat da se uleži ;)


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 4 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.