Zaseg konoplje

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
superstar
Prispevkov: 2
Pridružen: 28 Apr 2019, 00:17

Zaseg konoplje

OdgovorNapisal/-a superstar » 29 Apr 2019, 17:08

Lep pozdravljeni,

Zraven mene so policaji našli vrečko, v kateri je bila manjša količina rastline z ''rjavo zelenimi delci'', policaja sta to našla zraven mene (pod klopco) in ne v moji posesti kar sta tudi v potrdilo zapisala. Bil sem sam ko sta se pripeljala, napisala sta potrdilo o zasegu predmetov,123.clen zakona o prekrških,poslano je bilo na OKT SKP PU. na analizo, tega potrdila nisem želel podpisat, nato je policaj rekel da bo vrečko poslal na dnk analizo ;) . zanima me kakšen je postopek te preiskave ali se res pošilja na dnk analizo in ali, če spoznajo, da je vrečka moja dobim večjo kazen. Naj vstrajam pri tem,da to ni moje ali je bolje priznat plačat kazen.

Hvala za odgovore

Cili
Prispevkov: 34
Pridružen: 29 Nov 2017, 06:41

Re: Zaseg konoplje

OdgovorNapisal/-a Cili » 30 Apr 2019, 21:54

Drži se svojega zagovora, dnk ne bo ugotavljal, močno dvomim. Drugič pa pazi kje kadiš. Pism, toliko razuma bi pa lahko imel.
_______________________________________________________________________________________________________

https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.

BlueFish
Prispevkov: 9
Pridružen: 26 Mar 2015, 14:23
Kraj: Paraguay
Kontakt:

Re: Zaseg konoplje

OdgovorNapisal/-a BlueFish » 01 Maj 2019, 17:03

Pozdravljeni!

Da ne opdpiram nove teme bom tukaj vprašal.

Kot veste že nekaj časa na bencinskih črpalkah prodajajo "legalno CBD konopljo", kaj se zgodi v primeru, da to konopljo, ki vsebuje 0.2% THC-ja kadiš v javnosti in posledično policaj to zavoha ter opravi postopek, zaseže.. Je potem, ko dajo na analizo, če dajo, ugotovijo ,da je 0.2%THC in je to res ta rastlina kupljena na bencinski črpalki tvoja kazen oproščena in se postopek opusti ali dobiš vseeno kazen za kajenje? Najbolj sprašujem zaradi prijatelja, ki to občasno kupi in ima to vprašanje.

Hvala!

Cili
Prispevkov: 34
Pridružen: 29 Nov 2017, 06:41

Re: Zaseg konoplje

OdgovorNapisal/-a Cili » 05 Maj 2019, 12:20

Dobiš kazen, policaj ne ugotavlja kaj kadiš, za njega je vse enako, potem pa na sodišču dokazuješ, da kadiš legalno stvar. Ni panike, nič ti ne morejo v tem primeru.
_______________________________________________________________________________________________________

https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 24 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron