Hrvaška plačilo kazni.

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Neuradno
Prispevkov: 2
Pridružen: 30 Apr 2018, 19:29

Hrvaška plačilo kazni.

OdgovorNapisal/-a Neuradno » 30 Apr 2018, 19:47

Lep pozdrav vsem.
Na spring brejku na Hrvaškem so mi policisti zasegli o.2 g prepovedane substance. Potem sta me odpeljala v sobo v kateri je bil tretji policaj ,ki je pisal kazni.Dobil sem 5000kn +500stroski postopka. Med pisanjem pa mi reče ,da ne rabim plačat .Da jih dosti ni plačalo itd. In da ne preverjajo.Podpisal sem papirje z napačnim naslovom. Zdaj pa me zanima kako je z tem, se mi lahko v sloveniji vsedejo na račun.Bom dobil položnice z obrestmi če ne plačam?Kako je pol z vstopom na Hrvaško?
Hvala za odgovore.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 5 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron