Mechanical Mod

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
yoyogdogg
Prispevkov: 5
Pridružen: 29 Avg 2014, 16:17

Mechanical Mod

OdgovorNapisal/-a yoyogdogg » 29 Avg 2014, 17:18

Zdravo
Mene pa zanima če je že kdo že kaj slišal o mehaničnem modulu (oziroma v ang o Mechanical modu)ali pa mogoče celo kdo ve,kako deluje, kje se da to naročiti in v kakšni obliki (slišal sem, daj naj bi šlo za kupovanje delov in sestavljanje le-teh v omenjeno napravo). Po manjšem raziskovanju po intranetu si predstavljam da je to naprava, podobna električni cigareti le da je nekoliko bolj frajerska z bolj gostim dimom. Tu je pa še link v katerem je naprava razložena v ang, vendar ja zadeva (vsaj meni) še vedno teško razumljiva. http://www.youtube.com/watch?v=_-LmYDfB1Is
LP YoYoGDogg

yoyogdogg
Prispevkov: 5
Pridružen: 29 Avg 2014, 16:17

Re: Mechanical Mod

OdgovorNapisal/-a yoyogdogg » 29 Avg 2014, 17:22

Aja pa baje je zadeva dokaj nova (obstaja šele približno kako leto) in v njej naj ne bi bilo neke tehnologije, le potrebno je previdno ravnanje z baterijo, kar objasnita tudi ta frajerja v posnetku to je pa zaj res vse kar vem

sandzak
Prispevkov: 162
Pridružen: 21 Sep 2013, 17:59

Re: Mechanical Mod

OdgovorNapisal/-a sandzak » 30 Avg 2014, 10:10

Zadeva se uporablja pri profesijonalnem vejpanju (professional vapeing). Gre za to da ljudje poskusajo iz delov navoljo sestaviti najbols najmocnejso in najbolj produktivno napravo. Tam gre za to, katera naprava sproducera najvec in najbol gost dim. Zadeve so sestavljene is Baterije,polnila-tanka (cartomizer),uparjevalnik(atomizer) in e tečina (e liquid).
Lep pozdrav

yoyogdogg
Prispevkov: 5
Pridružen: 29 Avg 2014, 16:17

Re: Mechanical Mod

OdgovorNapisal/-a yoyogdogg » 30 Avg 2014, 17:41

Torej to je to prej športni rekvizit kot navadna kadilska naprava? zanimivo res, sploh ko vidiš ljudi na yt ka počnejo
Če so res potrebni samo 3je deli, je tudi sestava tako preprosta? Mogoče veš iz česa je e tekočina in ali je ta teško nabavljiva pri nas?
Hvala za odgovor in LP

sandzak
Prispevkov: 162
Pridružen: 21 Sep 2013, 17:59

Re: Mechanical Mod

OdgovorNapisal/-a sandzak » 01 Sep 2014, 16:50

Ja, zadeva ni namenjena kajenju ker zaradi visoke moči (velika proizvodnja dima) porabi polno e tekočine. E tekočina je sestavljena iz alkohola glicerola in dodatka vode. Razmerje je nekje 80:20. Za e tekočine z nikotinom in pa okusom, pa je treba oboje naknadno dodati. Zadeva je dobavljiva preko raznih online slo shopov (bolha je super za tovrstne nakupe), so tudi trgovine, ki to prodajajo v poslovalnicah... Sestava je zelo enostavna, če kupuješ že narejene dele. Profesijonalci, jih dajo naredit po meri.
Lep pozdrav


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 12 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron