BIG BUST

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
colts
Prispevkov: 187
Pridružen: 30 Maj 2012, 17:42

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a colts » 31 Mar 2014, 15:41



uros20
Prispevkov: 153
Pridružen: 23 Okt 2013, 21:58

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a uros20 » 05 Apr 2014, 19:39

je ni škoda imamo v naši državi boljšo kvaliteto kakor jst vem .

dzezvick
Prispevkov: 480
Pridružen: 11 Nov 2008, 08:03

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a dzezvick » 10 Apr 2014, 09:41

Včeraj ob osmih zjutraj sem imel obisk na domu, seveda kriminalisti so prišli opravit hišno preiskavo. Takoj sem jim pokazal omarco v kateri sem imel tri male bilke, glih na cvetenje sm jih dal, ter ene tri grame trave. Vse to sem imel striktno za lastno uporabo. Hišno so naredili na podlagi izjave enega 44 let starega tipa, ki ga nisem videl že 4 leta, ta pa je izjavil da je lani novembra od mene kupil 17g trave. Najbolj smešno je da sem jaz lani živel v piranu in sem se šele konec decembra preselil domov, januarja sem se odločil da se mi ne da več kupvat sranja in sem si posadil tri white skunke pod 150w lampco. Takoj sem povedal policajem da tega tipa nisem videl že 4 leta in da takrat ko je on omenil da sem mu prodal travo, me sploh ni bilo tu v novem mestu, ampak sem živel v piranu z začasnim prebivališčem. Kaj sedaj? Tip me je po nedolžnem prijavil, saj prijateljuje z enim sinom od možakarja s katerim živi sedaj moja mama po ločitvi in se ne razumejo. Hoteli so se samo maščevat moji mami ker se je ločila in sedaj živi pri njemu. Kaj sedaj? Najbolje da najamem odvetnika? Ali to pade v vodo če se ugotovi da mu nisem prodal? In kaj s škodo ki so mi jo naredili? uničili tri bilke in vzeli lampco? Povedal sem jim da imam to za lastno porabo ker imam astmo in 6 let že anksiozno depresivno stanje kjer mi trava pomaga in pomirja. Rekli so samo, da me bodo poklicali da dam izjavo, samo se ne mudi kao. Kakšna je kazen oz če sploh bo ker se je un tip izmišljeval.
Arabska molža je zakon!

ZIKI
Prispevkov: 1229
Pridružen: 02 Mar 2008, 20:17

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a ZIKI » 10 Apr 2014, 11:44

Veliko je odvisno od tega kako debela je kartoteka od prej :P Pogojna v najslabšem primeru , če še nisi bil kaznovan. Glede na to kar si rekel, če res nisi prodajal ( seveda smrdoti vedo dosti in nesejo to do sodnika/sodnice) se lahko z kako denarno kaznijo zmažeš. Pred sodnico pa nastopi z isti argumenti kot zdaj , povej še da sadiš in ne kupuješ-podpiraš črnega trg a in striktno zase. Ovega pa
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!

dzezvick
Prispevkov: 480
Pridružen: 11 Nov 2008, 08:03

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a dzezvick » 10 Apr 2014, 12:45

A ni tako da če se ugotovi da se je tipo lagal in zmišljeval da je kupoval od mene, da je to kriva obtožba, krivo pričanje in vse zapade? tudi vse kar potem najdejo pri meni? Kakšna je lahko sankcija za njega ker kam pa pridemo če začnemo takole lagat in potem delajo hišne pri ljudeh ki nimajo nič z njem.
Arabska molža je zakon!

ZIKI
Prispevkov: 1229
Pridružen: 02 Mar 2008, 20:17

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a ZIKI » 10 Apr 2014, 15:49

Nisem 100% ampak zelo dvomim , to bi mogoče vzdržalo če pri tebi doma nebi našli ničesar prepovedanega. Vem za par primerov ko niso mogli drugače hišne narest kot pa do so ljudi povezali z nekimi ropi itd. pol pa pridejo in odnesejo vse(nič povezanega z ropi) nobenga se ne vpraša kako so oni do teh informacij prišli. Če maš višek denarja komot lahko najameš odvetnika ali pa onega pro bono. To da so prišli zaradi informacij starih 4 leta pa tudi zelo dvomim pa zaradi 17g ...

Za krivo pričanje , ampak to mora bit na sodišču je kar strogo , če te zanima točno idi v zakonik gledat.. Je pa velikaaa razlika kaj je v zakonu napisano pa kaj boš nakoncu dobil ker je odvisno od veliko dejavnikov.


Vem za en primer ko so enga pohapsal , na pp so ga nabutal , takoj k zdravniku in je tožu policiste ki so bili v postopku takrat. Policaji so bli clean nakoncu, tip je pa pogojno dobo za lažno pričanje..
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!

dzezvick
Prispevkov: 480
Pridružen: 11 Nov 2008, 08:03

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a dzezvick » 10 Apr 2014, 16:01

Ne da so informacije stare 4 leta, jaz sem ga nazadnje takrat videl. Njega so dobili novembra, izjavo je podal 1.4. letos in sedaj je izjavil da je kupoval od mene. Se pravi skoraj po pol leta je šele izmislil si mene. Imam že odvetnika in sicer od prejšnje zadeve ki se podobno glasi, spet je neki klinac podal lažno izjavo - navedel je mene - pravega se ni upal povedati. Odvetnik mi je povedal da če se je priča zlagala da si potem oproščen vsega kar ti najdejo ker potem v bistvu ne velja.

Primer: Jaz povem policistom za soseda da goji travo in da sem kupoval od njega (si izmislim oz. se jim zlažem). Čez tri dni pridejo k njemu, ne najdejo nič glede trave, samo en naboj je imel na polici za okras, ki ga je našel v hosti, in dobi kazen 500€ za to. Nato ko pride zadeva na sodišče, jaz povem da sem se izmislil oz. zlagal da on prodaja travo in je on oproščen vsega in ne dobi kazni za naboj.

Je tako ali ni?
Arabska molža je zakon!

pravnik
Prispevkov: 121
Pridružen: 16 Nov 2013, 17:57

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a pravnik » 10 Apr 2014, 16:33

Če narediš komu to v Piranu, te prebunkajo do intenzivne nege.

m00d
Prispevkov: 1209
Pridružen: 11 Apr 2007, 21:20

Re: BIG BUST

OdgovorNapisal/-a m00d » 10 Apr 2014, 17:49

Vidim, da si veliko izmišljujete v vaših koncih.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 22 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron