drevo

Gojenje konoplje znotraj ("indoor") in v rastlinjakih
Mravlja
Prispevkov: 1253
Pridružen: 31 Okt 2009, 16:23

Re: drevo

OdgovorNapisal/-a Mravlja » 08 Maj 2011, 16:47

Jaz sem ti povedal svoje mnenje, če pa misliš, da bo tako bolje, pa ti jaz tudi ne bom branil.

weedster
Prispevkov: 2319
Pridružen: 30 Okt 2007, 14:08

Re: drevo

OdgovorNapisal/-a weedster » 08 Maj 2011, 18:06

Kaj si ti več od ostalih, da bi ti mogli vse informacije pred nos postavit ? Če te kaj zanima preberi, vse in res čiiiisto vse je napisano na forumu. Search!

Drugače pa če ti ni indika pomagalo si pa res začetnik... Maš na milijone sort, sedaj pa bi rad priporočilo .. Indica deæko, če ne veš kaj s to informacijo pol pa v jok.


ps: veš zakaj je toliko smeti tukaj? Ker večina otrokov prileti na forum, odpre novo temo ter začne kak ni nič napisano pa kak bi rad dreve sadil pa samo tako. Torej tolko smeti je zaradi vas.
<3 Mary Jane !

lojze
Prispevkov: 1004
Pridružen: 23 Nov 2004, 08:15

Re: drevo

OdgovorNapisal/-a lojze » 08 Maj 2011, 18:39

fjuice,

Poguglaj "vertical growing" pa boš že dobil kakšno idejo.

LP
L.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!

Hush
Prispevkov: 120
Pridružen: 29 Apr 2011, 12:06

Re: drevo

OdgovorNapisal/-a Hush » 08 Maj 2011, 18:49

Moje mnenje je da začni z 250 mh in končaj z 1x 600 hps sploh če si začetnik. Drugače pa je blueberry omenjena za marikatero zdravilo veliko kje. Če dobiš od DJ shorta true blueberry si zmagal drugače pa je tudi od Dutch Passion Blueberry zelo dobra. Najprej pa si preberi od Jorge Cervantesa Grow Bibble tam boš dobil vse odgovore na začetniška vprašanja drugače pa uporabi Search.

fjuice
Prispevkov: 42
Pridružen: 19 Sep 2010, 09:53

Re: drevo

OdgovorNapisal/-a fjuice » 08 Maj 2011, 19:35

@mravlja, spostujem tvoje mnenje in morebitne nasvete, tudi verjamem ti da je tvoj predlog preizkusen, vendar mene ta nacin ne zanima vec.

@weedster, lej ne zelim se kregat ali pa se it kdo ima bolj prav. ne vem od kje ti ideja da sem zacetnik, vse kar sprasujem je za mnenje in izkusnje o tocno doloceni postavitvi in tocno doloceni zahtevi ki jo imam glede koncnega produkta. in se to, ce se ti ne da odgovarjat na vprasanje, ampak raje 'smetis' s pametovanjem, pojdi pametovat raje v druge teme. ce pa zelis delit mnenja in izkusnje, ki se ticejo moje teme, pa si toplo vabljen v nadalnjo diskusijo.

@lojze, sem ze predelal 3/4 strani, vendar je moj problem v izrazoslovju in slengu ki ga uporabljajo. drugace pa sem se ravno tam navdusil nad to idejo...hvala vseeno

@hush, nisem zacetnik. hvala za namig o BB.

naj se povem, da sem do sedaj imel izkusnje s sajenjem: skunk#1, chronic, silver haze, cheese(GHS), NYCdiesel, orange bud, euphoria, blue dream, white widow, pineapple chuck, white ryhno...u glavnem solidne, ampak nic 'pretresljivega', zelo pa sem bil razocaran nad white rhyno in white widow,glede na to kaksni opisi, reklama in priporocila sem slisal.
povsem pa mi je jasno da obstajajo razlicni fenotipi. tudi kdaj poberes veliko vpliva na efekt. to pisem samo zato, da ne bojo nekateri avtomaticno sklepali, da smo vsi zacetniki, ki se vpisemo na forum
aja, kadim ze 25let in toleranca je zelo visoko...


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 9 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron