pH down..... how to???

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
XyZ
Prispevkov: 1729
Pridružen: 10 Okt 2005, 23:02

Re: pH down..... how to???

OdgovorNapisal/-a XyZ » 26 Feb 2008, 12:02

no da še dodam moje misli glede onega zadnjega odstavka v tvojem prejšnjem postu, ki si ga dodal kot "edit" med tem ko sem jaz pisal odgovor na tvoj izvorni post.

Bio booster in podobne zadeve so waste-of-money in takih dodatkov sploh ne rabiš, ampak dejansko te samo prodajalec hoče prepričat da je to dobro ali pa potrebno. konoplja ima več kot dovol naravnega boosterja v sebi, tak da večina teh fruity zadev je popolnoma nekoristnih, sicer pa je to že za v drugo temo.
Cannabis~Researcher

GanjaKmet
Prispevkov: 1313
Pridružen: 24 Nov 2004, 19:47

Re: pH down..... how to???

OdgovorNapisal/-a GanjaKmet » 26 Feb 2008, 12:29

Ta BB se vsaj meni zdi da kar pomaga. Vsaj pri klonih se je procent tistih ki se primejo znatno povečal oz. ko sem začel uporabljati BB se mi še ni zgodilo da bi klon ovenel..odmru...niti eden. To sem videl pri enem znancu,ki je to uspešno uporabljal in sem pač kupil zadevo oz. naročil iz francije. Dodam tisti dve kapli na liter ko zalivam prve tri tedne....po PS-u in korenine so vedno zdrave, košate. Pač moj občutek je da pomaga, pri klonih pa preizkušeno pomaga. Sem ga nabavil zaradi klonov, samo če imam že taveliko pakungo (za cca 25 let robe) pač dodam preden se vse skupaj pokvari.Škodit sigurno ne more.
Drugač pa prodajalcem jaz ne zaupam prav preveč hahahahahhaa
Spoznavanje narave in družbe (SND)

GanjaKmet
Prispevkov: 1313
Pridružen: 24 Nov 2004, 19:47

Re: pH down..... how to???

OdgovorNapisal/-a GanjaKmet » 26 Feb 2008, 12:33

No sej jaz sem mislil samo za sadike..za zunaj itak ni panike ker narava vse poštima.
Spoznavanje narave in družbe (SND)


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 11 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.